Monica Gabor a vărsat lacrimi de tristeţe: „Cel mai îngrozitor lucru din viaţa noastră! O mamă cum eu niciodată nu voi reuşi să fiu”. Ce i s-a întâmplat româncei care trăieşte ca o prinţesă alături de miliardarul Mr. Pink

Publicat: 05/02/2018 | 10:23

Astăzi este o zi neagră pentru Monica Gabor! Aflată la mii de kilometri distanţă de România, iubita lui miliardarului chinez Mr. Pink, vedeta a dezvăluit una dintre dramele care i-au sfâşiat sufletul pentru totdeauna. În mesajul făcut public, modelul a mărturisit că trecerea timpului nu îi vindecă rănile, dimpotrivă: i le adânceşte şi mai mult.

Tulburată de amintirile cu mama ei, care astăzi şi-ar fi serbat ziua de naştere, dacă nu suferea accidentul înfiorător, Monica Gabor a făcut publice câteva mărturisiri emoţionante. Gândurile aşternute pe internet i-au făcut pe mulţi să aibă lacrimi în ochi, iar iubita lui Mr. Pink a dat semne că a plâns când a făcut postarea despre Veronica Bulai.

„Azi, mămica noastră ar fi împlinit 57 de ani, dacă nu s-ar fi întâmplat cel mai îngrozitor lucru din viaţa noastră. În loc să o sărbătorim, putem doar să ne rugăm să fie primită la Domnul cât mai curând. O mamă cum eu niciodată nu voi reuşi să fiu, o bunică minunată, o fiinţă care îţi aducea binecuvântare cu un simplu zâmbet şi o vorbă bună. Dumnezeu să te odihnească în pace, cei care am avut şansa să te iubim cât erai pe pamânt, nu te vom uita niciodată. Te vom iubi mereu. Încă ceva… timpul nu închide rănile pe care le-ai lăsat fără să vrei în inimile noastre, în cazul meu, an de an, ele se adâncesc.”, a scris iubita lui Mr. Pink pe pagina ei de Facebook.

Vă reamintim că Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor a murit în august 2013, după ce a fost strivită de un bolovan la intrarea în peştera Polovragi. Totul s-a petrecut după ce, în timpul unui pelerinat, femeia a mers la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea, în zona interzisă femeilor.

Citeşte şi: Inspirată de viralul „Ziua Izabelei”, Irina Columbeanu, a făcut un anunţ-bombă! Ce mesaj i-a transmis imediat Monica Columbeanu în văzul tuturor

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului ei. Pe „fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și...