Mutu, invidios pe publicul de la Târgoviște: „Multe echipe din Liga I și-ar dori…”

Autor: Maya Radu
Publicat: 14/06/2018 | 12:23

Valuri de emoții și suspans pentru fostul mare fotbalist, actual antrenor al FC Voluntari, Adrian Mutu.  (Console si accesorii gaming)  Echipa pe care o antrenează a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare după ce a reușit să treacă de barajul cu FC Chindia Târgoviște.

Chiar dacă a avut șansa, după mai bine de douăzeci de ani, să ajungă în prima ligă, echipa de la poalele Turnului Chindia a ratat la loviturile de departajare și astfel Mutu și-a asigurat continuitatea la Voluntari. (VEZI ȘI: ADRIAN ȘI SANDRA MUTU, ÎMPREUNĂ CU MICUȚUL TIAGO… TABLOUL PERFECT DE FAMILIE!)

Meciul l-a ridicat de pe bancă în repetate rânduri pe Mutu, care a recunoscut că echipa târgovișteană a fost foarte bună în atac. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Mutu: „Noi suntem un cartier lângă București”

Dincolo de bătălia din teren, care a creat suspans, adevăratul spectacol s-a dat în tribune. Fanii echipei târgoviștene au uimit prin mobilizarea de care au dat dovadă, în ciuda faptului că mulți suporteri înrăiți nu au mai apucat bilete la meci. Galeria a făcut deliciul partidei, iar pe Mutu suporterii l-au făcut indivios. 4.500 de oameni au susținut Chindia.

„Multe echipe din Liga I și-ar dori un public atât de cald, generos și gălăgios ca cel de la Târgoviște. Noi suntem un cartier lângă București așa că…”, a declarat Mutu.

Nu aceeași imagine bună și-a făcut-o și despre stadionul pe care au jucat. „Cred că infrastructura lasă de dorit și ar trebui îmbunătățită dacă Târgoviște vrea într-adevăr o echipă de Liga I, pentru că echipa deja se formează, e o echipă interesantă și e păcat de ea”, a conchis Mutu.

Citește și...