Adrian și Sandra Mutu, împreună cu micuțul Tiago… tabloul perfect de familie!

Publicat: 13/06/2018 | 20:27

Adrian Mutu are cu ce se mândri! Antrenorul are o soție superbă care îl susține necondiționat și patru copii care îi aduc bucurii. Trei din două căsnicii anterioare și pe micuțul Tiago cu actuala lui soție. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Adrian Mutu se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actuala lui soție, Sandra care i-a făcut o mare bucurie atunci când l-a adus pe lume pe micuțul Tiago. Băiețelul celor doi este feblețea lor și îl iubesc mai ceva ca pe ochii din cap. (CITEȘTE ȘI: GESTUL LUI ADRIAN MUTU PENTRU FIUL LUI! A DECIS SĂ…)

Adi, Sandra și micuțul Tiago, tabloul perfect de familie

Cu fiecare ocazie specială, Adi și Sandra imortalizează momentele petrecute alături de micuțul Tiago care, ce-i drept, crește văzând cu ochii. Recent, Sandra Mutu a publicat o fotografie în care apar toți trei și… cu siguranță este tabloul perfect de familie. (VEZI ȘI: SANDRA, CU ABDOMENUL LA VEDERE! CUM ARATĂ SOŢIA LUI ADRIAN MUTU LA 6 LUNI DE CÂND A NĂSCUT)

Adrian și Sandra Mutu, împreună cu băiețelul lor

Adrian Mutu mai are trei copii din cele două mariaje anterioare cu Alexandra Dinu şi apoi cu Consuelo. Mario, în vârstă de 14 ani, este primul copil al fostului fotbalist, din căsătoria acestuia cu Alexandra Dinu. Din mariajul cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez, Adrian Mutu are două fete: Adriana Lea (10 ani) şi Maya Vega (8 ani). (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...