„Nea Popa” din La Bloc a ajuns sărac lipit! Ce a pățit actorul

Publicat: 07/07/2020 | 10:23
„Nea Popa” din La Bloc a ajuns sărac lipit! Ce a pățit actorul

„Nea Popa” din serialul La Bloc a ajuns sărac lipit. Citește mai jos cum și-a pierdut toată averea strânsă până la 68 de ani. 

Detalii triste despre viața actorului Tudorel Filimon au ieșit la iveală recent. Din câte se pare, cel care a jucat ani la rând rolul personajului „Nea Popa” a pierdut toată averea pe care a adunase. 

Filimon a aflat că a rămas fără nimic atunci când s-a prezentat la tribunal pentru o rezolva o problemă de ordin judecătoresc. 

Totul a început după ce actorul a încheiat, acum mai mulți ani, un contract de credit cu niște clauze severe. Deși a încercat alături de soția lui să întoarcă o executare silită ce data din 2015, ultimul termen de la tribunal a fost unul dramatic pentru soții Filimon. Ei au aflat de la judecători că nu mai au vreo șansă să își recupereze ceva.

Actorul a pierdut o casă și două terenuri

De la un împrumut inițial de doar 30.000 de euro, actorul a rămas mai întâi fără o casă situată în cartierul Andronache, din Capitată, cât și două terenuri pe care le avea în județul Ilfov. 

Societatea de la care luase acel împrumut a vândut creanța și „Nea Popa” s-a trezit sărac lipit, scrie wowbiz.ro.

„Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii.”, s-a confesat actorul acum ceva timp. 

„Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a mărturisit Tudorel Filimon în 2018.