Actorul Nick Cordero a murit răpus de coronavirus: „A fost o lumină strălucitoare”

Publicat: 06/07/2020 | 20:26
Actorul Nick Cordero a murit răpus de coronavirus: „A fost o lumină strălucitoare”

La capătul a trei luni pline de durere, actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus, în cursul zilei de duminică. Vedeta de pe Broadway avea 41 de ani. Și-a dat ultima suflare la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde fusese internat în martie.

Anunțul dispariției sale a fost făcut chiar de soția sa, Amanda Kloots, printr-o postare emoționantă pe Instagram. Aceasta a scris că în ultimele sale clipe Nick Cordero a fost înconjurat de familie, care a cântat și s-a rugat în timp ce el a părăsit liniștit acest pământ.

Citește și: Nick Cordero s-a trezit din comă, după ce medicii i-au amputat un picior din cauza complicaților provocate de coronavirus

„Mi-am pierdut credința

Dumnezeu are acum încă un înger în rai”, a mai spus Amanda, care are cu Nick Cardero un băiat în vârstă de un an, pe nume Elvis. „Mi-am pierdut credința și mă doare tot. Inima mea este frântă și nu îmi pot imagina viața noastră fără el. Nick a fost o lumină strălucitoare”, a scris Amanda Kloots, care îi era soție din 2017.

Suferise și o amputație la picior

Nominalizat la Premiul Tony pentru cel mai bun rol secundar într-un musical, Nick Cordero a trăit ultimele sale trei luni de viață în agonie. Actorul tocmai se mutase din New York la Los Angeles pentru a putea juca în Rock of Ages Hollywood. În martie, s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital, iar evoluția sa a fost una dramatică, scrie stirileprotv.

Nu rata:  Ce tragedie! Actorul Nick Cordero, distrus de COVID-19. Medicii i-au amputat…

În aprilie, doctorii i-au amputat un picior din cauza formării unor cheaguri de sânge în timp ce era ventilat mecanic. Ulterior, Nick Cordero a suferit mai multe complicații, printre care două atacuri cerebrale, un șoc septic și acumulare de fungi în plămâni.

Și să își deschidă ochii i-a fost destul de greu. Îl așteptăm să-și recapete puterea, iar apoi va începe recuperarea. Plămânii lui au fost foarte afectați de COVID-19. Arată ca ai unui fumător înrăit de 50 de ani. Atât sunt de afectați” , spunea femeia la mijlocul lunii mai.