Nicoleta Cojocaru, terorizată de soț! A spart casa artistei și i-a furat mașina, după ce a violat-o și a umilit-o. Decizia halucinantă a autorităților

Publicat: 14/06/2018 | 21:30

Nicoleta Cojocaru trăiește un coșmar de când a băgat divorț de bărbatul cu care are un copil. Artista de muzică populară a povestit într-un mesaj alarmant pe care l-a scris pe Facebook că a fost jefuită ieri de Serafim Radu, cel care încă îi este în acte soț. Cântăreața avea ordin de restricție împotriva individului, dar i-a expirat, iar când a mers să-l prelungească s-a confruntat cu o dezicie halucinantă din partea autorităților! Acestea au refuzat să emită un nou ordin de restricție pe motiv că bărbatul nu a făcut nimic greșit în perioada primului. Toate astea deși oamenii legii știau de bătăile la care a fost supusă vedeta, dar și că a fost amenințată cu moartea. (Oferta speciala playstation)

În cadrul unui interviu acordat în această seară, Nicoleta Cojocaru a mărturisit și că atât copilul pe care îl are cu Serafim Radu, cât și fiul dintr-un alt mariaj au de suferit din cauza tuturor celor provocate de soțul ei cu care e în divorț.

 “Îl influențează pe copil spunându-i că am amanți și că sunt o… (…). La fiul din cealaltă căsnicie, mă duceam pe ascuns să-i fac de mâncare și când ajungeam acasă, îmi făcea scandal. Nici cu părinții mei nu mă lăsa să mă văd”, a declarat artista în emisiunea “Star News”. (Super oferte la accesorii
gaming
)

Nicoleta Cojocaru, apel cutremurător, după ce a fost jefuită de soțul cu care e în divorț

Astăzi, artista de muzică populară a scris un mesaj în care a povestit ce s-a întâmplat ieri, în ziua în care bărbatul de care a băgat divorț i-a spart casa și i-a furat un autoturism și mai multe bunuri care îi aparțin. Cântăreața a dezvăluit și modalitățile în care a fost maltratată de

“CITITI, VA ROG, pana la final!!! POATE mă puteţi ajuta!!! Vreau să fac cunoscută o infracţiune, un FURT.

Ieri, pe data de 13 iunie la ora 17:08, mi-a fost spartă locuinţa din Scheia, mi s-au furat mai multe lucruri printre care mașina (…) de culoare gri metalizat cu nr. de inregistrare SV 46 SAR (la care asigurarea era expirată) toată aparatura de sonorizare: boxe, bass, mixer Dynacord, stative, cabluri, stabilizator curent, 2 microfoane profesionale, aur şi bani. STIU FOARTE BINE cine a fost, am filmare, am martori și mesaje de la fostul meu soţ (inca actualul in acte), Sarafim Radu, cu care sunt în procesul de divorț de anul trecut.

A sunat la doamna învățătoare să se asigure de la ce oră este serbarea la şcoală, știind că in acea perioadă nu este nimeni acasă.
Am avut ordin de protecţie după hotărârea de divorț, deoarece sotul meu de mai mult timp mă ameninţa că mă omoară, că el îmi ia viaţa, că voi muri mai rău ca Mădălina Manole, mă pune in cadă și toarnă acid pe mine, apoi îl pune intr-o sticlă si-l aruncă, mi-a pus cuţitul la gât, m-a împins pe scări de la etaj, mi-a dat cu bărdiţa-toporul peste spae , m-a bătut de nenumărate ori trăntindu-mă de pereţi şi adresându-mi cuvinte foarte urâte!!!

Asta s-a întâmplat în viaţa mea din anul 2013 şi până acum!! Nu mi-a plăcut să fac public viața personală și problemele prin care am trecut atâția ani… însă, acest incident m-a determinat să fac acest lucru, pentru cei care mă vorbesc fără să cunoască care este, de fapt, adevarul. Daca mă vedeți zîmbind, viața mea nu a fost așa frumoasă.

Pentru ca mi-a expirat ordinul de protecție, am fost sa-l prelungesc, dar domnilor de acolo nu li s-a părut necesar acest lucru, in opinia lor, nu aveam de ce sa mă tem de cineva care nu a facut nimic pe toata perioada restrictiei, chiar dacă știau toate cele enumerate mai sus…

Vă rog din suflet să distribuiţi acest mesaj și dacă îl vede cineva sau il cunoaște pe fostul meu soț, am rugămintea să mă anunţaţi la numarul 0749311432 pentru ca nu răspunde la telefon…
Maşina este cumpărata împreună jumi-juma, pentru că noi eram cu banii separaţi în casă din 2013 ,1 boxa şi bassul de sonorizare este cumpărat tot împreună, restul îmi aparţin în totalitate.

În cazul în care le vedeţi scoase la vânzare!!!
DREPTATEA NU SE FACE AŞA!!!!!
Îmi pare rău, dar sunt nevoită să scriu toate aceste detalii pentru că ĂSTA ESTE ADEVARUL… nu cel pe care îl auziţi din poveşti spuse de unii şi alţii, vă spun eu adevărul care mă doare, dar asta este realitatea in care traim. Pana nu esti vazut mort, nu ai nevoie de protectie!!! Vă mulțumesc pentru sprijin!”, a scris Nicoleta Cojocaru pe pagina ei de Faceboook.

Citește și...