O fetiță de 9 ani din Oradea a dispărut după ce a ieșit la plimbare cu un cățel

Publicat: 30/07/2018 | 16:39
O fetiță de 9 ani din Oradea a dispărut după ce a ieșit la plimbare cu un cățel

Polițiștii caută o fetiță de 9 ani dispărută luni, în Oradea, după ce aceasta a plecat la plimbare cu un cățel și nu s-a mai întors la domiciliul mătușii sale, la care se afla în vizită. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, luni, oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Andra Irina Burlea, de 9 ani, din comuna Lăzăreni, localitatea Miheleu, județul Bihor, a plecat de la domiciliul mătușii sale din Oradea, la plimbare cu un cățel, bichon alb, la 30 iulie 2018, în jurul orei 10,30 şi nu a mai revenit. Minora are aproximativ 1,45 – 1,50 m înălțime, 40 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung până la umeri, prins într-o coadă la spate, constituție slabă, vorbește neinteligibil. Era îmbrăcată într-un tricou gri, pantaloni trei sferturi cu fustiță roz, papuci din gumă, tip sabot, cu găurele, de culoare roz.
Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii bihoreni au subliniat că persoanele care pot oferi informaţii pot suna şi la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii.