O infirmieră beată a provocat două accidente în Iași, după ce a ieșit din tură! Ce alcoolemie avea femeia

Publicat: 24/04/2020 | 07:10
O infirmieră beată a provocat două accidente în Iași, după ce a ieșit din tură! Ce alcoolemie avea femeia

O infirmieră de la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași a provocat două accidente, joi seara, la ieșirea din tură, după ce a lovit trei mașini. În vârstă de 47 de ani, femeia avea o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu este la prima ispravă de acest fel.

VEZI AICI: O FEMEIE BEATĂ DIN GALAȚI A ANUNȚAT LA 112 CĂ ESTE SECHESTRATĂ. CE A URMAT ÎNTRECE ORICE IMAGINAŢIE

Infirmiera și-a încheiat, joi, tura la spital și înainte de a se urca în mașină a consumat alcool. Pe drum spre casă a lovit mașina unei colege, care parcase în spatele Universității de Medicină și Farmacie și a fugit de la locul accidentului.

Apoi, după câțiva kilometri a mai lovit alte două mașini parcate pe o stradă din Iași. De altfel, aici a fost găsită de un echipaj de la Poliția Rutieră. Femeia avea o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit mediafax.ro.

SCRISOARE DESCHISĂ a lui Adrian Streinu-Cercel, după demiterea sa: „Modul cum a fost discutat documentul, exemplu de fake news”

Aceasta a fost adusă la audieri la Biroul Rutier Iași.

Managerul Spitalului Sfântul Spiridon” din Iași, Ioan Bârliba a declarat că în cursul zilei de vineri va avea loc o comisie de disciplină la care va propune desfacerea contractului de muncă, deoarece nu este prima ispravă de acest fel a infirmierei.

NU RATA: ALCOOLEMIE INCREDIBILĂ A UNEI ȘOFERIȚE DIN IAȘI. FEMEIA, CARE NICI MĂCAR NU AVEA PERMIS, A FOST ÎNCĂTUȘATĂ

În decembrie anul trecut, ea a fost prinsă băută și la serviciu. Atunci avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool în sânge. Colegii ei spuneau în decembrie că nu este prima dată când infirmiera vine la serviciu, după ce a băut.