O tânără adoptată în Brălia își caută cu disperare mama naturală. Nu s-au mai văzut de 30 de ani

Publicat: 21/11/2019 | 13:58

O tânără născută în Mehedinți, în orașul Baia de Aramă, dar adoptată în județul Brăila, își caută cu disperare mama naturală, pe care nu a mai văzut-o de 30 de ani. Ştie doar că cea care i-a dat viaţă era geolog la Institutul de Metale Rare din București. (VEZI ȘI: AVOCATUL ASISTENŢILOR MATERNALI AI SORINEI ATACĂ DUR FAMILIA ADOPTIVĂ. MESAJUL EMOȚIONANT AL FETIȚEI)

Diana Cornelia a început să își caute asiduu mama, pe reţelele de socializare. Povestea tinerei din Baia de Aramă este emoționantă.

Diana (foto dreapta) își caută mama (foto stânga) pe rețelele de socializare
Diana (foto dreapta) își caută mama (foto stânga) pe rețelele de socializare

„Vreau să o cunosc sau cel puțin…”

„Salutări tuturor!! Sunt în căutarea mamei mele, MUNTEANU MARIA (fotografia alb-negru din stânga) care acum ar avea aproximativ 65/66 de ani.
Numele meu a fost MUNTEANU DIANA CORNELIA. M-am născut la data de 25 februarie 1981, în localitatea BAIA DE ARAMĂ, județul MEHEDINȚI. De mică am fost lăsată în grija unei minunate familii din comuna Frecăței, judeţul Brăila.

Mama mea a continuat să vină în vizită și să contribuie la creșterea mea până la vârsta de 9 ani, după care nu am mai auzit niciodată de ea. Doresc foarte mult să știu ce s-a întâmplat, dacă mai este în viață sau dacă și-a făcut o nouă viață. Vreau să o cunosc sau cel puțin să aflu cât mai multe despre dânsa. Mama mea, MUNTEANU MARIA, lucra ca geolog la Institutul de Metale Rare din București și de origine ar proveni din LIEȘTI, jud GALAȚI.

Apreciez enorm de mult orice informație legată de mama și rudele mele. Vă rog să-mi DISTRIBUIȚI anunțul, sigur cineva pe rețele de socializare îmi cunoaște familia. Mulțumesc foarte mult!!”, este mesajul tinerei pe reţelele de socializare.

În doar câteva ore, Diana a primit sute de mesaje de încurajare, dar și posibile piste de urmat pentru a încerca să o găsească pe mama ei. (NU RATA: O TÂNĂRĂ ADOPTATĂ DE O FAMILIE DIN AMERICA ÎŞI CAUTĂ PĂRINŢII ÎN OLT)

Citește și...