O tânără din America, înfiată din România, își caută părinții care au abandonat-o

Publicat: 24/10/2018 | 13:34

O tânără adoptată, din România, de către o familie din America îşi caută disperată părinții naturali, care au abandonat-o la naştere.

“Salutări din America!! Eu m-am numit BABOI MARIA MAGDALENA, născută în iunie 1998, județul OLT. La scurt timp după împlinirea vârstei de un an, am fost adoptată de la Leagănul de copii din SLATINA, de către minunații mei părinți.

Doresc foarte mult să-mi găsesc mama biologică, care pe atunci se numea BABOI MARIA. Tot ce mai știu este că locuia în localitatea ȘERBĂNEȘTI și că avea în jur de 17 ani când m-a născut pe mine. Nu am nicio informație despre tatăl meu biologic, numele lui nu apare pe niciunul din documente mele de adopție”, spune tânăra pe o pagină de socializare destinată celor care au fost abandonaţi şi îşi caută părinţii. (NU RATA, AICI: ADOPTATA IN SUA, ISI VREA INAPOI FAMILIA DIN ROMANIA! REACTIA HALUCINANTA A MAMEI BILOGICE, DUPA CE A GASIT-O)

Mesajul tinerei s-a viralizat imediat

Maria îi roagă pe toți cei care îi citesc mesajul să îl distribuie, în speranța că își va găsi cât mai repede mama.

„Vreau așa de mult să îmi găsesc mama, am așa de multe întrebări pentru ea!! Sper din tot sufletul să reușesc aici prin intermediul tuturor, așa că vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul și fotografia mea până când va ajunge în localitatea mea natală, ȘERBĂNEȘTI, JUDEȚUL OLT. Sunt foarte sigură că acolo, odată văzut anunțul, cineva mă va îndrepta direct la mama mea!! Mulțumesc anticipat, vă îmbrățișez pe toți cu mult drag!!! „, a mai postat tânăra.

La câteva ore după ce a fost postat anunțul Mariei, acesta a fost distribuit de peste 2.000 de ori. (VEZI ȘI: O TÂNĂRĂ ADOPTATĂ DE O FAMILIE DIN TENNESSEE ÎŞI CAUTĂ PĂRINŢII ÎN OLT)