Oana Zăvoranu, declaraţii acide la adresa jurnalistului bătut de soţul ei: „Eşti un golan! Tu încercai să mă agresezi”

Publicat: 05/12/2017 | 09:10

Oana Zăvoranu l-a atacat dur pe jurnalistul cu care Alex Ashraf a avut o altercaţie în la scurt timp după ce a ajuns la pomana de lux pe care a făcut-o recent. În cadrul unui interviu acordat recent, bruneta a spus că în urmă cu doi ani, tânărul a mai avut un un conflict cu ea. Spre surprinderea vedetei, jurnalistul i-a mărturisit că era fanul ei.

Citeşte şi: Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Detalii intime s-au văzut în decolteul ameţitor al miresei: „Momentul adevărului: demon sau înger?”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, ai ascuns data nunţii până în ultima clipă?! Când s-a cununat religios, de fapt, şi detaliile care au stârnit controverse în rândul prietenilor

Citeşte şi:FOTO / Soţul Oanei Zăvoranu, prins într-un scandal cu pumni! Alex Ashraf a ripostat: „Mi-a dat în faţă”

„Ce studii ai tu? A.. ai 12 clase, eşti un golan. Ai fost fanul meu? Semnele de pe corp sunt făcute cu ruj! Tu încercai să mă agresezi, să intri în spaţiul meu privat. Ziceţi merci că aţi apărut 2 minute la televizor. Căutaţi doar scandal. De ce m-ai întrebat dacă mai sunt drogată. Când eu am făcut acel eveniment?!”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Jurnalistul lovit de soţul vedetei a mărturisit că va renunţa la plângere după ce s-a sfătuit cu avocatul său. Acest lucru vine după ce, iniţial, a spus că va cere despăgubiri în valoare de 100.000 de euro.

„Eu vreau să scap repede că n-am timp, momentan renunţ la plângere”, a afirmat bărbatul la „XNS”.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Jurnalistul bătut de soţul Oanei Zăvoranu e gata să-şi retragă plângerea. S-a întâmplat după un scandal monstru la TV, cu Oana, Alex şi jurnalistul bătut: ”Animale, beţi! Gunoaie, mai ales tu…” / ”Voi l-aţi agresat!”

Oana Zăvoranu, jignită de mama jurnalistului lovit de soţul ei: „Eşti o nesimţită!”

În cadrul emisiunii „XNS”, mama bărbatului agresat de Alex Ashraf a intrat în direct prin telefon. Discuţia purtată cu Oana Zăvoranu a făcut-o pe femeie să se aprindă atât de mult, încât a ajuns să îi arunce cuvinte dure vedetei.

„Alex a sărit şi l-a strâns de gât, asta se vede bine. Nu este adevărat nu a încercat să-i fure nimic, uitaţi-vă bine pe camere. Pe imagini se vede, nici în 2015 băiatul meu nu este de vină… Tu eşti o nesimţită!”, a spus mama tânărului după care a închis brusc telefonul.

Oana Zăvoranu a luat foc şi i-a spus mamei jurnalistului că îşi dă arama pe faţă. Mai mult, bruneta a spus că ar putea să o dea în judecată pentru declaraţiile făcute.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Pe 9 septembrie 2017, cei doi s-au căsătorit religios.

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020