Olăroiu jr. le-a ”executat” ca la carte, simultan, pe iubitele celor mai buni prieteni!

Publicat: 21/02/2017 | 00:00

Dani Olăroiu, fiul celebrului antrenor de fotbal Cosmin Olăroiu, iubeşte mult la viaţa lui, dar asta îl cam costă! :) Ce e drept, Oli Jr. e un băiat tânăr, devenit de câteva luni şi fără obligaţii, şi pe care banii tatălui său îl ajută să combine diferite ”dive” regulamentar, ”ştiinţific” chiar, cu buchete de flori gigantice şi sesiuni interminabile de shopping la Dubai. Până la urmă, dacă nu îl deranjează pe Olăroiu senior, faptul că Dani e ”plătitor” nu are cum să ne deranjeze nici pe noi! Alte persoane sunt însă deranjate: mai exact prietenii lui Dani (când spunem prieteni, nu ne referim la o relaţie de amiciţie, ci una de-a dreptul de ”frăţie”) şi anume mezinul milionarului Turcu şi Alex, fiul lui Victor Piţurcă. De ce ar fi ei deranjaţi că Dani iubeste veţi înţelege imediat! Pentru că Oli Jr. le iubeşte tocmai... iubitele. Şi nu oricum, ci simultan! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Până la sfârşitul anului 2013, când s-a cuplat cu o blondă imperială (agreată de familia Olăroiu tocmai pentru că era totalmente alt gen de fată decât cele cu care Dani se afişase până atunci), Oli junior iubise cam tot ce îşi dorise. Mai rămăseseră neiubite de către el doar partenerele celor mai buni prieteni ai lui, iar peste ceva timp chiar asta a făcut.

Dani şi blonda au locuit o bună vreme împreună, la Dubai cu părinţii lui şi totul părea că duce către… altar. Toată lumea era happy: tânăra îl iubea nebuneşte, Dani îi răspundea pe măsură, părinţii lui erau super-mulţumiţi de relaţie. Dar până când, într-o bună zi a anului trecut, prin luna septembrie, Dani i-a spus că el simte că ar dori să ia o pauză, că simte nevoia să fie singur. Blonda s-a conformat fără să pună prea multe întrebări şi s-a întors în România. O perioadă de timp, au stat la distanţă, el în Emirate, iar ea la Bucureşti.  În timp ce aştepta un semn de la el, logodnica lui Dani a aflat că iubitul ei îşi făcuse un cont de Snapchat de pe care conversa cu… Monica Orlanda, iubita lui Piţi Junior. Ceea ce ar fi fost de neconceput pe vremea când Dani, blonda, Monica şi Piţi Junior formau o gaşcă de buni prieteni care se vizitau adesea acasă, aşa cum scrie revista Spy. După ce a aflat, iubita oficială a lui Dani a sunat-o pe Monica pentru a o întreba prieteneşte despre situaţia ivită, dar aceasta din urmă n-a avut puterea să-şi asume relaţia şi a minţit că, de fapt, n-ar fi nimic. Dar adevărul avea să iasă curând la suprafaţă. Dani o cucerise pe Monica cu o avalanşă de cadouri şi buchete fabuloase de flori. Ceva regal, nemaiîntâlnit.  Doar are seniorul bani!

Dani Olăroiu s-a iubit cu fosta parteneră a lui Piţi Junior, Monica Orlanda (prima poză), iar acum are o relaţie cu Ruxandra Mumuşica, fosta iubită a lui Marius Turcu (a doua imagine).
Dani Olăroiu s-a iubit cu fosta parteneră a lui Piţi Junior, Monica Orlanda (prima poză), iar acum are o relaţie cu Ruxandra Mumuşica, fosta iubită a lui Marius Turcu (a doua imagine).

După Monica i-a venit rândul Ruxandrei Mumuşica (vezi AICI întreaga poveste) şi asta pentru că Oli Junior şi-a amintit că şi bunul său prieten Marius Turcu (cu care a şi copilărit) are o iubită, o fată căreia mereu i-a plăcut viaţa şi care a bifat mai mulţi bărbaţi cunoscuţi, printre care se numără şi Virgil Şteblea, Raul Neagoe, Mario Iorgulescu (cu care a fost plecată şi la Barcelona), Bi şi Joshua Castellano. Dani s-a combinat aşadar cu Ruxandra Mumuşica, pe care a şi adus-o la el, în Dubai în ciuda familiei lui, care ştie exact cine este ”alegerea” fiului. Dragostea e clar ca bate prietenia. Şi Ruxi a căzut imediat pradă lui Dani (cunoscuţii spun că lui Oli Jr. nu i-ar fi fost greu nici dacă nu se ”încorda”). Cert este că pe acelaşi ”model patentat” folosit în cazul Monicăi Orlanda, ”Mumuşica” (aşteptăm să ne scrieţi pe pont@cancan.ro poveşti despre ea) a fost beneficiara unor buchete de flori gigantice, dar şi a unor pungi de cumpărături încărcate din magazinele cele mai scumpe din Dubai. Ambele operaţiuni aşadar copy paste: acelaşi tip de buchete, aceleaşi itemuri de lux. Deocamdată, Ruxi e cărţi (Orlanda e ţinută pe banca de rezerve!), însă nu ştim cine ar mai putea urma în dormitorul lui Dani, căci apropiaţii lui spun că şi-au luat iubitele şi s-au cam îndepărtat de el. Nu de alta, dar să nu-l mai pună la cheltuială, fiindcă florile costă şi Cosmin Olăroiu nu e legat pe viaţă de petro-dolarii arabilor!

Mai multe imagini şi detalii veţi găsi în revista Spy care apare mâine dimineaţă pe piaţă!

Răzvan Sava
 

Citește și...