Orice femeie l-ar dori de barbat! Manelistul Liviu Guta face orice sacrificiu pentru ca sotia lui sa fie cea mai frumoasa!

Publicat: 23/02/2014 | 16:09

Spre deosebire de alti colegi de breasla, care se falesc cu femeile pe care le-au cucerit, manelistul Liviu Guta are ochi doar pentru sotia lui. De dragul celei alaturi de care are doi copii, niciun efort nu e prea mare!

 

Liviu Guta si sotia - 7

 

Chiar si cand vine vorba de treburile… femeiesti, Liviu Guta nu da inapoi. Daca multi barbati o iau la fuga, manelistul se implica in tot ce are legatura cu aspectul sotiei lui. Probabil pentru ca o vrea cat mai frumoasa, a fost dispus si la un mic sacrificiu. Si-a scos bolidul din garaj ca sa o inosteasca pe Giulia la o sesiune de cumparaturi. Nu a dus-o intr-un magazin cu haine de fite sau pantofi, ci la o farmacie!

 

Liviu Guta si sotia - 8

 

Cu toate ca a coborat din masina zambitoare, Giulia nu a mers la farmacie sa ia un test de sarcina, ci… vopsea de par! Minute bune a analizat nuantele din catalog si s-a consultat cu vanzatoarea, timp in care Liviu a asteptat-o rabdator. Intr-un final, dupa un lung ragaz,  a iesit triumfatoare, cu o punga in brate.

 

Liviu Guta si sotia - 1

 

Si, cum obrazul subtire, sau mai exact, podoaba capilara, cu cheltuiala se tine, sotia manelistului nu s-a multumit cu o vopsea oarecare. A ales o o marca ce foloseste doar ingrediente naturale si este delicata cu firul de par. Mai putin delicata este insa cu… buzunarul sotului. Asta deoarece, in ciuda calitatilor pe care le are, produsul nu este la indemana celor ce nu au un buget serios pentru infrumusetare. Pentru doua cutii, Liviu a scos din cont de dragul sotiei, aproape 200 de lei.

 

Liviu Guta si sotia - 3

 

Ca o sotie ce se respecta, Giulia nu si-a luat produsele, ca sa se vopseasca singura acasa, asa cum ar face o gospodina chibzuita. Manelistul si-a insotit partenera de viata si la… coafor, insa a preferat sa o lase acolo si sa astepte acasa rezultatul investitiei in frumusetea sotiei.

 

Liviu Guta si sotia - 5

 

Aproape trei ore a petrecut Giulia pe mana coafezei, care a ingrijit-o mai ceva ca pe o printesa, fie ea si de manelist. Pentru un asa rasfat, sotia lui Liviu a mai scos probabil din buzunar cateva sute de lei. Insa nici un efort nu pare prea mare atunci cand esti cea mai frumoasa in ochii sotului.

 

CITESTE SI…

Liviu Guta isi pune pirostriile! Ce va face in noaptea de dinaintea nuntii o va enerva pe sotia lui mai mult decat stripteusele!

 

Liviu Guta si sotia - 6

 

liviu Guta si iubita

A.M.L.