Acasă » Vedete » Otilia Bilionera, departe de bilion. Își împarte banii între chirii și tribunale pentru a nu rămâne fără numele de scenă: „Și-a cumpărat el vilă cu trei etaje…”

Otilia Bilionera, departe de bilion. Își împarte banii între chirii și tribunale pentru a nu rămâne fără numele de scenă: „Și-a cumpărat el vilă cu trei etaje…”

De: Diana Măcică 02/08/2022 | 14:15

Otilia Bilionera și fostul său impresar, Ionuț Bejinariu, și-o „întorc” de fiecare dată când au ocazia. Cearta dintre ei a ajuns la un alt nivel, iar acum se „răfuiesc” prin procese. Se dau în judecată reciproc, iar, mai nou, ar fi posibil ca Bilionera să nu mai fie… Bilionera. Pe lângă acest proces intentat de Ionuț Bejinariu în care există posibilitatea ca Otilia să își piardă numele de scenă, mai există un altul pe rol în acest moment, în care Otilia își cere drepturile: banii care i se cuvin din concertele susținute în care era reprezentată de fostul său impresar. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Otilia a făcut o serie de precizări cu privire la procesele în care este implicată. 

Otilia Brumă, pe numele ei real, este cunoscută în spațiul public drept „Otilia Bilionera„, lucru care, acum, se pare, nu ar mai fi pe placul fostului său impresar, Ionuț Bejinariu, cu care a colaborat vreme de 6 ani. Acesta din urmă a acționat-o în istanță pe cântăreață, după spusele ei, pentru a o lăsa fără numele înregistrat la OSIM.

„Am două procese pe rol”

Se pare că acuzele pe care Otilia i le-a adresat de-a lungul timpului fostului său impresar nu au fost lăsate să treacă neobservate, așa că, acum, cel care „dă cu banul” este chiar Ionuț Bejinariu, care ar intenționa să o lase pe Bilionera fără dreptul de a-și mai folosi numele cu care este cunoscută la noi în țară.

Totuși, în acest moment există două procese pe rol, în care Otilia, dar și fostul său impresar sunt implicați, nesoluționate și de la care se așteaptă răspuns.

Unul în care artista își cere drepturile, mai exact, sumele de bani pe care Ionuț Bejinariu i le-ar datora, iar cel de-al doilea este cel intentat de impresar în privința numelui de scenă.

„Deocamdată nu am nicio veste. Am două procese pe rol, în primul îmi cer eu drepturile, banii de pe piesele mele – partea mea – și în al doilea încerc să mă apăr și să îmi iau numele, adică eu îl am deja, este înregistrat la OSIM, «Otilia Bilionera», însă am fost dată în judecată pentru asta”, a explicat Otilia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Otilia Bilionera, dată în judecată din cauza numelui/ (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Ce îşi doreşte să facă Otilia Bilionera după despărțirea de iubitul arab: „Problema este să nu dau în alte belele”)

„Dacă e să îl pierd, asta e…”

Printre altele, Otilia susține că orice e posibil în ceea ce privește procesele în care este implicată, iar, mai mult decât atât, în cazul în care își va pierde numele de scenă, deși nu crede că se va întâmpla asta, nu va fi atât de afectată, ci se va împăca rapid cu ideea, pentru că numele „Bilionera” este cunoscut doar la noi în țară, nu și pe plan internațional.

„Orice e posibil. Mă aștept la orice din partea justiției. Eu nu cred, dar dacă e să îl pierd, asta e… 

Numele meu normal este «Otilia», nu mă afecteză. Că lumea mă știe și «Otilia Bilionera»… afară nimeni nu îmi spune «Otilia Bilionera». «Otilia Bilionera» este pentru România, a mai spus Otilia Bilionera, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Eu nu am primit niciodată rapoarte

Referitor la partea financiară, Otilia a menționat că nu se așteaptă prea curând la o soluționare a cazului. Mai mult decât atât, artista susține că nu știe câți bani ar avea de recuperat din partea fostului său impresar, iar asta pentru că nu a primit niciodată rapoarte referitoare la încasări.

„Durează lucrurile astea ani (n.r. procesele)… Nu știu câți bani am de recuperat, foarte mulți, nu știu câți, nu am de unde să știu pentru că nu mi s-a zis, eu nu am primit niciodată rapoarte sau…”, spune Otilia.

De altfel, primul semnal care i-a atras atenția Otiliei cu privire la faptul că nu ar primi suficienți bani pe cât ar merita a fost atunci când și-a dat seama că sumeledespre care știe ea erau diferite față de cele pe care le primea în realitate impresarul de la cei care îi chemau la concerte.

„Mi-am dat seama din concerte prima dată, mi-am dat seama că minte, am aflat între timp și după am început să mă interesez și tot așa… 

Sunt OK, am concerte, am scos piese noi cu care merg în concerte. Tocmai ce am venit din Bangladesh, adică am un nume pe care mi l-am făcut în atâția ani și internațional sunt foarte cunoscută.

Mă duc cu piesele noi, chiar uite, plec vineri, am un mini-turneu de concerte, e OK”, a mai continuat Otilia.

Otilia Bilionera, dispută aprigă cu impresarul / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: S-a aflat! Motivul pentru care Otilia Bilionera a decis să pună punct relației cu iubitul arab)

„Nu sunt împăcată

Otilia nu se declară împăcată cu ideea controversei în care a ajuns cu fostul său impresar, însă va merge până la final.

„Nu sunt împăcată, dar ce pot să fac… să mă sinucid, să intru în depresie? Asta este. Dacă așa a fost să fie, ce pot să fac, merg mai departe”, spune Otilia, pentru CANCAN.RO.

„Nu primeam niciodată suficienți bani”

Totuși, în acest moment, cântăreața Otilia Bilionera este nevoită să locuiască în chirie, în timp ce, după spusele ei, fostul său impresar a reușit să își cumpere o vilă cu trei etaje plus saună.

„Normal că stau în chirie, eu n-am apucat să îmi cumpăr niciodată un apartament pentru că nu primeam niciodată suficienți bani.

Și-a cumpărat el vilă cu trei etaje și pentru mine… și cu saună în interior. Trei etaje are și a făcut și patru copii”, a încheiat Otilia Bilionera, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...