Pepe a spus adevărul despre poza cu Oana Zăvoranu din noul său videoclip

Publicat: 21/02/2019 | 15:05
Pepe a spus adevărul despre poza cu Oana Zăvoranu din noul său videoclip

Ultima piesă scoasă de Pepe au creat semne de întrebare între fanii artistului. Aceștia au crezut că este despre Oana Zăvoranu. Mai mult, chiar poza din videoclip ar fi a fostei soții a lui Pepe. Prezent în platoul emisiunii „Răi Da Buni”, Pepe a spus tot adevărul!

„Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a spus Pepe.

Pepe a explicat apoi că fotografia din videoclip care a născut controverse nu îi aparţine Oanei Zăvoranu, ci a unei domnişoare!

 „Mie mi-a trebuit o fotografie cu mine şi cu… Am zis Ea este Andra Chioraşcu, a filmat pentru videoclipul piesei şi a mai filmat într-un videoclip de-al meu, pentru piesa . Şi mie îmi trebuia o poză cu mine, cu o fată în braţe, din trecut. Ar fi fost culmea să pun o poză cu nevastă-mea şi să creadă lumea că m-am certat cu Raluca, sau să pun o poză pe bune, cu o fostă de-a mea. Aş fi fost chiar idiot. Şi am ales o poză dintre mai multe poze profesionale. Asta a fost cea mai sugestivă. Se vede clar că e o poză cu opt ani-zece ani în urmă. Până la urmă e un act artistic”, a mai spus Pepe.

Citește și...