Pepe a spus adevărul despre poza cu Oana Zăvoranu din noul său videoclip

Publicat: 21/02/2019 | 15:05

Ultima piesă scoasă de Pepe au creat semne de întrebare între fanii artistului. Aceștia au crezut că este despre Oana Zăvoranu. Mai mult, chiar poza din videoclip ar fi a fostei soții a lui Pepe. Prezent în platoul emisiunii “Răi Da Buni”, Pepe a spus tot adevărul!

“Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a spus Pepe.

Pepe a explicat apoi că fotografia din videoclip care a născut controverse nu îi aparţine Oanei Zăvoranu, ci a unei domnişoare!

 “Mie mi-a trebuit o fotografie cu mine şi cu… Am zis Ea este Andra Chioraşcu, a filmat pentru videoclipul piesei şi a mai filmat într-un videoclip de-al meu, pentru piesa . Şi mie îmi trebuia o poză cu mine, cu o fată în braţe, din trecut. Ar fi fost culmea să pun o poză cu nevastă-mea şi să creadă lumea că m-am certat cu Raluca, sau să pun o poză pe bune, cu o fostă de-a mea. Aş fi fost chiar idiot. Şi am ales o poză dintre mai multe poze profesionale. Asta a fost cea mai sugestivă. Se vede clar că e o poză cu opt ani-zece ani în urmă. Până la urmă e un act artistic”, a mai spus Pepe.

Citește și...