Poliţia din Olt este din nou în alertă! O tânără a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată

Publicat: 14/10/2019 | 18:51
Poliţia din Olt este din nou în alertă! O tânără a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt sunt, luni, în alertă maximă, după ce, o tânără a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată. Nu se cunoaşte însă locaţia de unde s-a primit apelul. (VEZI ȘI: CE AU DECIS SĂ FACĂ ANCHETATORII CU CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Apelul a durat 20 de secunde

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Alt caz de răpire în județ, cu o săptămână în urmă

În urmă cu o săptămână, doi bărbaţi au fost reţinuţi de polițiștii olteni, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pentru lipsire de liberate și lovire sau alte violențe, după ce au luat cu forţa o tânără de pe o stradă din oraş.

Potrivit anchetatorilor,  un bărbat din orașul Corabia, județul Olt, a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

“De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției. (NU RATA: UN NOU CAZ „CARACAL”, REZOLVAT ÎN TIMP RECORD)

Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.  În urma audierilor și probatoriul administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au transmis atunci reprezentanţii IPJ Olt.

Citește și...