Poliţistul bătăuş din Potcoava-Olt a recidivat. Agentul ar fi ameninţat un tânăr

Publicat: 05/11/2019 | 19:45
Poliţistul bătăuş din Potcoava-Olt a recidivat. Agentul ar fi ameninţat un tânăr

Poliţistul din localitatea Potcoava, Olt, cercetat pentru că ar fi bătut o femeie, la sfârșitul lunii octombrie, a recidivat. Agentul Nicușor Rotaru ar fi amenințat cu bătaia un adolescent din localitate, căruia i-ar fi transmis și mesaje SMS. (VEZI ȘI: FEMEIE BĂTUTĂ DE UN POLIȚIST DIN POTCOAVA. AGENTUL, CARE AR FI VRUT SĂ O VIOLEZE)

„În această dimineață, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Potcoava, a sesizat faptul că, la data de 3 noiembrie, ar fi fost amenințat cu acte de violență, de către un polițist din cadrul Poliției orașului Potcoava, prin intermediul unor mesaje telefonice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, au declarat reprezentanții IPJ Olt .

Nicușor Rotaru este deja cercetat penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o femeie a reclamat că a fost bătută de omul legii.

Cercetări peste cercetări

Poliţistul de la Potcoava  a fost cercetat disciplinar pentru prima dată, în anul 2013. Atunci i-a fost ridicat dreptul de port-armă şi a fost sancţionat din cauza absenţei nemotivate de la serviciu. Agentul a lipsit din nou nemotivat de la serviciu şi în anul 2014 și a fost sancţionat cu reducerea salariului.

A treia cercetare disciplinară a poliţistului a fost în vara anului 2019, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice la serviciu. Această cercetare nu a fost finalizată. Acum agentul de poliţie din Potcoava este din nou cercetat disciplinar, după ce a agresat o femeie și ar fi amenințat un tânăr.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că a fost agresată fizic de o persoană a cărei identitate a refuzat să o furnizeze. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Bărbatul – Nicușor Rotaru – este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa.
Citește și...