Femeie bătută de un polițist din Potcoava. Agentul, care ar fi vrut să o violeze, cercetat penal și disciplinar

Publicat: 27/10/2019 | 13:26

Un agent din cadrul Poliției Potcoava este cercetat penal, după ce o femeie a reclamat, ieri, că a fost bătută de omul legii. „Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că a fost agresată fizic de o persoană a cărei identitate a refuzat să o furnizeze.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Barbatu – Nicușor Rotaru – este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, susţin reprezentanţii IPJ Olt.

 

Citește și...