Povestea de dragoste dintre Cristian Țopescu și Christel Ungar

Publicat: 15/05/2018 | 18:50

Cristian Țopescu a format un cuplu, până în ultima lui zi de viață, cu Christel Ungar, prezentatoare a emisiunii de limbă germană de la TVR.

 Comentatorul Cristian Țopescu a murit astăzi, 15 mai, la vârsta de 81 de ani, după ce a suferit mai multe complicații medicale, fiind diagnosticat cu diabet.
Fiind o persoană extrem de discretă, nu mulți cunosc detalii despre viața lui privată. Țopescu a trăit însă o poveste de dragoste incredibilă alături de Christel Ungar, prezentatoare de limba germană la TVR 2.

Țopescu mărturisea, într-un interviu pentru Revista Tango, cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață.

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

 După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am vazut… din ce în ce mai rar”, spunea Cristian Țopescu.

“Din ce în ce mai rar, pentru că ea era profesoară de limbă germană la Satu Mare, iar eu lucrăm la București pe lângă echipa de fotbal Steaua. Foarte rar reușeam să ne vedem, ori la București, ori la Satu Mare. Dar prietenia noastră s-a consolidat și, 11 ani după prima cunoștință, ne-am hotărât să ne căsătorim. În 1997. Iar în 1998 s-a născut băiețelul nostru, Sebastian Felix. Este cu siguranță ultima mea căsnicie. Vârstă își va spune cuvântul. Anii trec…, adăuga el.

Citetește și NADIA COMĂNECI ȘI GHEORGHE HAGI DEPLÂNG MOARTEA LUI CRISTIAN ȚOPESCU