Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi deplâng moartea lui Cristian Țopescu

Publicat: 15/05/2018 | 18:33
Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi deplâng moartea lui Cristian Țopescu

Îndrăgitul comentator sportiv Cristian Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani dinc auza mai multor afecțiuni cronice. Legendele sportului românesc au transmis mesaje de condoleanțe și de apreciere în memoria acestuia. 

Fostul reporter sportiv, realizator de emisiuni sportive, comentator și redactor șef a fost internat la Terapie Intensivă din 8 mai, după ce a avut o criză de diabet zaharat, anunță Digi 24.  Multe dintre legendele sportului românesc îi deplâng moartea. Citește și CAUZA MORȚII LUI CRISTIAN ȚOPESCU. DIAGNOSTICUL MEDICILOR DE LA ELIAS: ”STOP CARDIORESPIRATOR!” 

”Astăzi este o zi tristă. Un om extraordinar care va rămâne mereu în inimile noastre. Mulțumesc, Cristian pentru momentele minunate!”, a transmis Nadia Comăneci.

”România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârșit, un patriot. Vocea lui Cristian Țopescu va rămâne vie și inconfundabilă. Odihnește-te în pace, Cristian Țopescu!”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook, în memoria acestuia.

Între 1964 și 1999, Cristian Țopescu a lucrat la TVR, unde a fost reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor-sef si director general adjunct. Cristian Țopescu a fost și politician, fiind ales senator de București la alegerile din 30 noiembrie 2008.

Citește și REACȚIA SFÂȘIETOARE A CELEI MAI BUNE PRIETENE A LUI CRISTIAN ȚOPESCU: ”MOARTEA LUI M-A ȘOCAT! M-AM UITAT 10 MINUTE ÎN TAVAN!” 

Citește și...