Preotul-violator din Arges s-a combinat cu politista care l-a cercetat, iar victima lui e baby sitter in Germania!

Publicat: 16/01/2013 | 23:00

Povestea a fost socanta si a implicat o tanara din localitatea Slobozia si un preot, Ionel Jianu. Slujitorul Domnului a luat-o la ocazie pe enoriaşa Roxana Zâmbrea, şi pe unul dintre câmpurile din localitate, a oprit maşina şi a deflorat-o cu degetul. 

Povestea a fost socanta si a implicat o tanara din localitatea Slobozia si un preot, Ionel Jianu. Slujitorul Domnului a luat-o la ocazie pe enoriaşa Roxana Zâmbrea, şi pe unul dintre câmpurile din localitate, a oprit maşina şi a deflorat-o cu degetul. In urma plangerii tinerei, faţa bisericească a fost caterisită, iar procurorii au decis trimiterea acestuia în judecată pentru viol. Dar familia fetei l-a iertat în cele din urma, gratie unei sume de bani. La doi ani de la eveniment, cei doi protagonişti ai poveştii, Ionel Jianu şi Roxana Zâmbrea, îşi urmează destinele separat. Imediat după acel episod, Roxana a plecat din ţară „scarbita”, dupa cum spun parintii ei, în Spania, acolo unde locuiesc şi muncesc trei fraţi de-ai ei.

Victima preotului violator, Roxana Zambrea, este acum baby sitter in Germania
Victima preotului violator, Roxana Zambrea, este acum baby sitter in Germania

S-a angajat ca baby sitter al copiilor unei familii de români: „Ea si preotul nu s-au mai întâlnit niciodată de atunci. Pentru că Roxana a plecat din ţară imediat după ce s-a încheiat tot. A plecat scârbită de tot, dacă mă credeţi. Acum munceşte. Are grijă de copiii unei familii de români care ne sunt prieteni” , ne povestesc părinţii fetei. Rămas în ţară şi dezbrăcat de sutană, răspopitul Jianu a divorţat de soţie şi, în prezent, lucrează ca şofer de tir. Are o relaţie cu fosta poliţistă care s-a ocupat de dosarul de viol si au impreuna un baietel. El se judeca in continuare cu fosta nevasta, intrucat nu s-au inteles la impartirea avereii. Culmea, avocata care a apărat-o pe victima de viol este aceeasi care o reprezinta pe fosta soţie la procesul de divorţ.

 

Ioana Zafira
 

Citește și...