Primele declarații ale soției protestatarului mort: ”Mi-a povestit că i-a dat sângele pe nas!”

Publicat: 20/08/2018 | 20:30
Primele declarații ale soției protestatarului mort: ”Mi-a povestit că i-a dat sângele pe nas!”

Soția bărbatului de 68 de ani care a murit în spital la câteva zile după protestele din 10 august, de la mitingul diasporei, a făcut primele declarații. Ea a dezvăluit ce i-a spus soțul ei când s-a întors de la București.

Femeia victimei spune că soțul ei a avut probleme din cauza gazelor folosite de jandarmi la protest, dar a refuzat să meargă la spital.

Ulterior, după ce a ajuns acasă a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că a decis să-l ducă la spital. Acolo medicii i-a spus că deteriorarea stării lui de sănătate nu are alegătură cu gazele folosite la protest, însă nu au mai putut face nimic pentru el, a povestit aceasta pentru Antena 3.

„Au protestat pașnic, au strigat fiecare ce nedreptăți au avut ei, ce dorește de la țara asta ca să meargă bine și după aceea au început să tragă cu gaze și a inhalat gaze. Mi-a povestit că i-a dat sânge pe nas și pe gură. Cineva de lângă el l-a luat și l-a dus la o ambulanță. Acolo i-au oprit hemoragia și i-a spus să se interneze, dar nu a vrut”, a spus femeia.

Soția bărbatului spune că acesta nu s-a simțit rău imediat după ce a ajuns acasă, ci la patru zile de la protest.

Citește și...