„Prinţişorul“ de la Tărtăşeşti a spart puşculiţa lui tati şi s-a ”spart” cu Adi Minune vineri noaptea

Publicat: 07/02/2017 | 00:08

În urmă cu doar câteva zile, Costin Rusu, supranumit şi „prinţişorul de la Tărtăşeşti“ a demonstrat încă o dată întregii lumi că numele său e sinonim cu opulenţa. Asta deoarece tânărul de bani gata a ieşit în oraş şi s-a „spart“ alături de nimeni altul decât cunoscutul cântăreţ de manele Adi Minune. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

„Am spart puşculiţa şi am ajuns p-aci“, a anunţat Costin Rusu pe toată lumea prin intermediul contului său de Facebook. Acolo au şi apărut rapid câteva imagini cu el şi cântăreţul de manele. În plus, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fost de faţă când cei doi s-au „spart“ ca barosanii într-un cunoscut club situat în nordul Capitalei şi i-a filmat. Cum petrecerea a ţinut cu mult peste miezul nopţii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, distracţia celor doi a fost stropită cu multă şampanie. În plus, „prinţişorul de la Tărtăşeşţi“ şi Adrian Minune au dansat, fiind acompaniaţi de foarte mulţi prieteni şi apropiaţi.

Mai mult decât atât, banii cheltuiţi nu par să fi fost o problemă, din moment ce tânărul le-a transmis tuturor şi respectivul mesaj. Din câte s-ar părea, aceasta nu e prima dată când cei doi aleg să petreacă împreună, cunoscându-se de câţiva ani. Sau când „Prinţişorul“ sparge puşculiţa lui tati.

Cei doi au „comis-o“ în Loft
Cei doi au „comis-o“ în Loft

Costin Rusu e celebru pentru stilul său de viaţă presărat cu foarte mult lux din care nu lipsesc maşinile scumpe, cu mulţi cai putere, cu care a şi obişnuit pe toată lumea, până acum. Acesta mai e renumit şi pentru petrecerile la care participă, iar tot noi vă povesteam, în urmă c-un an de zile, că e prieten la cataramă cu Răzvan Bozo Plumb, fiul Rovanei Plumb, fostul ministru al Muncii (vezi AICI detaliile).

De asemenea, el este unul din băieţii primarului Ion Rusu, considerat unul dintre cei mai bogaţi edili din România, tocmai de aceea a ajuns să fie supranumit şi „Regele de la Tărtăşeşti“ (citeşte AICI povestea). Totodată, datorită averii sale impresionante, Costin pare să fi făcut casă bună cu Francisca, tânăra cu care s-a căsătorit recent. Cei doi au acum aproape zece ani de când sunt împreună, iar ea este moştenitoarea unui adevărat colos în domeniul distribuţiei de carburanţi.

„Familia regală“ de la Tărtăreşti a mai ajuns să fie în atenţia tuturor şi pentru maşinile conduse. În curtea proprietăţii lor sunt doar autoturisme de culoare albă, printre care se numărau cu doar un an de zile în urmă atât un Audi S8, în valoare de 120.000 de E, cât şi un BMW Seria 5 care costă în jur de 80.000 de E. La rândul său, Costin conduce şi un Porsche Cayenne, tot alb. Înainte de-a fi primar, totul pare să fi început pentru Ion Rusu cu blugi din Turcia, după revoluţie, continuând apoi cu afaceri cu materiale de construcţie, dar şi pietriş.

Citește și...