bozo

Unul este fiul Rovanei Plumb, altul băiatul primarului din Tărtăşeşti, iar cei doi au o pasiune comună: maşinile de lux de peste 100.000 de € cu care merg prin oraş, cluburile de noapte, restaurantele de top şi fetele frumoase.
 

Aşa s-a întâmplat şi vineri seara, atunci când Răzvan Bozo Plumb şi Costin Rusu, cunoscut ca Prinţişorul din Tărtăşeşti, au descins la Brasserie, un local din zona Herăstrău. Au venit la volanul bolizilor de lux, aşa cum le stă bine unor băieţi putrezi de bogaţi.
Prinţişorul conducea un BMW X6M care costă 110.000 de euro, preţ de catalog, iar fiul Rovanei Plumb un Mercedes S Coupe 65 AMG în valoare de 250.000 de euro. Când şi-au parcat bolizii, cei doi au atras toate privirile din zonă.


Un mizilic: AP de 17.000 euro pe stanga

Cu aceste maşini au venit băieţii în club, dar s-au îmbrăcat mai elegant
Cu aceste maşini au venit băieţii în club, dar s-au îmbrăcat mai elegant
Bozo şi Costin au intrat în Brasserie, acolo unde aveau masa rezervată. Au comandat tot ce era mai bun din meniu, însă au simţit nevoia să se şi pozeze, ca să aibă o amintire frumoasă la bătrâneţe. A urmat un spritz elegant, că vorba aia, o dată e vineri seara într-o săptămână.
Fiul Rovanei Plumb cu trabucul în mână, că aşa îi stă bine unui miliardar, iar Prinţişorul, cu 17.000 de euro pe mână. Ne referim la Audemars Piguetul Offshore de pe mâna stângă.
Prinţişorul din Tărtăşeşti (dreapta) are la mână un ceas de lux
Prinţişorul din Tărtăşeşti (dreapta) are la mână un ceas de lux
Asta înseamnă să fii sâcâitor de bogat! Făcând un calcul aşadar al celor două maşini şi al ceasului, fără să adăugăm altele şi cashul din buzunare, băieţii au fost la Brasserie cu 377.000€ la ei. Băieţi, băieţi!

Avere impresionantă

Primarul din Tărtăşeşti are o vilă mare şi impunătoare
Primarul din Tărtăşeşti are o vilă mare şi impunătoare
CANCAN. ro a publicat recent câteva materiale referitoare la Ion Rus, edilul de la Tărtăşeşti, probabil cel mai bogat primar din ţară. Tatăl lui Costin are o vilă mare şi impunătoare (aproape cât comuna al cărui prim gospodar este (vedeti AICI articolul) însă şi un parc auto de invidat. Primarul deţine super-masini care costă sute de mii de euro.

Băiatul Rovanei Plumb se plimbă cu o maşină de un sfert de milion de euro

Răzvan şi mama sa
Răzvan şi mama sa
Răzvan, fiul Rovanei Plumb, face furori pe străzile din Capitală la volanul unui bolid Mercedes S Coupe 65 AMG care este dotat cu un motor de 6 litri şi 630 de cai putere. La fiecare kilometru, tancul lui Bozo eliberează în atmosferă vreo 300 de grame de CO2, adică de vreo 4 ori mai mult decât un VW Polo.

B.G.

 

Citeste despre:baiat rovana plumb masina, bozo plumb bani, costin rusu baiat primar tartasesti


Share On Facebook