Probleme pentru Lodovic Orban. Un coleg de partid l-a dat în judecată îi cere 200.000 de lei. Care este motivul

Publicat: 26/07/2018 | 14:41

Probleme pentru Ludovic Orban. Președintele PNL este chemat în judecată de un coleg de partid – membru al Partidului Național Liberal, Filiala Sector 6 – , Pirău Samoilă, care îi solicită 200.000 de lei pentru atingerea adusă onoarei și demnității sale.

Plângerea a fost trimisă către Judecătoria Sectorului 1 București, astfel că Ludovic Orban, catalogat de mulți drept cel mai slab președinte din istoria PNL, va ajunge în fața magistraților. În continuare, vă prezentăm, ce a scris Pirău Samoilă în documentul prin care solicită daune morale din partea actualului șef al PNL.

În fapt, în calitate de membru al PNL – Filiala sector 6 București, am depus la data de 08.08.2017 Ia sediul central P.N.L. un dosar cu propuneri pentru platforma electorală a P.N.L..

La data de 28.06.2018 s-a depus în Parlarnentul României moțiunea de cenzură a P.N.L. care a fost în mod surprinzător respinsă.

Verificând moțiunea am constatat că nici una din propunerile și soluțiile prezentate de mine și alți colegi nu au fost cuprinse în moțiunea de cenzură.

Lipsa de credibilitate a conducerii P.N.L. s-a datorat faptului că în afară de critici la adresa guvernului nu s-au adus propuneri și soluții cu privire la problemele de interes național, economic, social, cultural de altfel în toate domeniile de activitate.

La data de 29.06.2018 m-am prezentat la sediul central cerând să-mi fie restituit dosarul cu propunerile și studiile mele care constituie proprietate intelectuală, însă secretara Mădălina Simion, fără a se deranja să-l caute mi-a spus că nu este de găsit folosind un ton jignitor și nepoliticos.

Dacă moțiunea de cenzură ar fi prezentat măcar o parte din propunerile și soluțiile oferite și ar fi fost pregătită corespunzător, dacă ar fi fost fundamentată pe idei și propuneri concrete, moțiunea ar fi fost votată favorabil în parlament.

Menționez că la 2 august 20l7 în calitate de cetățean româno-canadian, membru P.N.L. sector 6 București, am făcut o invitație pârâtului pentru a lua contact cu diaspora din Statele Unite și Canada în acest sens făcând demersurile necesare pe lângă organizațiile diaspora din cele 2 țări. Pârâtul a ignorat invitația și mi-a adus în acest mod o gravă atingere onoarei și demnității mele. Prin întreaga sa comportare a bagatelizat și ridiculizat întreaga mea activitate expunându-mă oprobiului membrilor partidului din care fac parte. Mai arăt că toate cheltuielile care se făceau cu deplasarea lui Orban Ludovic în cele două țări urmau să fie suportate de mine”, se arată în plângerea formulată de Pirău Samoilă.

Citește și...