Program Kaufland de 1 mai. Care este orarul magazinelor în această zi

Autor: Raluca O.
Publicat: 29/04/2020 | 14:52
Program Kaufland de 1 mai. Care este orarul magazinelor în această zi

Românii care vor să îşi facă cumpărăturile în ziua de 1 mai pot merge la unul dintre hypermarketurile Kaufland pentru a face acest lucru. Unităţile comerciale ale retailerului sunt deschise în această zi şi funcţionează după un program anunţat din timp.

Ce program au hypermarketurile Kaufland de 1 mai

Programul de 1 mai pentru fiecare magazin Kaufland în parte poate fi consultat AICI. De menţionat că în această perioadă rămân în vigoare regulile privind distanţarea socială şi prioritatea la casă a persoanelor de peste 65 de ani în anumite intervale orare.

De asemenea, cei care nu vor să meargă până la unul din magazine au posibilitatea de a comanda produsele dorite prin intermediul aplicaţiei Glovo, iar acestea le vor fi aduse la domiciliu.

Totodată, conform unui anunţ postat pe site-ul companiei, cei care au peste 65 de ani sau au dizabilităţi pot comanda telefonic produse de strictă necesitate. Ei pot apela numărul 0720.00.95.95 (tarif normal), în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-20:00 și duminică: 08:30-19:00.

Serviciul, lansat în parteneriat cu Glovo, este disponibil în aceste 14 oraşe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești.

Cei care se duc în hypermarketurile Kaufland trebuie să ştie că este recomandat să plătească cu cardul şi să respecte marcajele de distanţare socială aflate pe podea, lângă casele de marcat.

În unităţile comerciale ale retailerului german, clienţii pot găsi dezinfectant de mâini gratuit.

Locuri de muncă disponibile la Kaufland

În plină pandemie de coronavirus, Kaufland anunţă că doreşte să îi sprijine pe cei care caută un loc de muncă stabil în această perioadă şi oferă 250 de joburi. Acestea sunt disponibile în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară unde există hypermarketuri Kaufland (Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, etc).

Oferta de locuri de muncă este destul de vastă, de la manager la lucrător comercial sau şef de raion şi poate fi consultată pe site-ul oficial al companiei.

În ceea ce priveşte salariile, compania anunţă că de la 1 martie, venitul minim brut lunar este de 3.650 de lei şi că anual au loc creşteri salariale. Programul de lucru este flexibil, iar retailerul susţine că oferă mai multe beneficii angajaţilor.

Citește și...