Program Mega Image de 1 mai. Care este orarul magazinelor în această zi

Autor: Raluca O.
Publicat: 29/04/2020 | 14:16
Program Mega Image de 1 mai. Care este orarul magazinelor în această zi

Anul acesta, vom avea parte de o zi de 1 mai atipică. Dacă până acum românii plecau în minivacanţă cu ocazia acestei zile, pandemia de coronavirus care a lovit planeta face acest lucru imposibil. Cei care vor să serbeze Ziua Muncii acasă trebuie să ştie că pot face cumpărături la Mega Image şi pe 1 mai.

Ce program are Mega Image pentru 1 mai 2020

Supermarketurile Mega Image sunt deschise în prima zi a lunii mai, iar programul pentru fiecare unitate comercială în parte poate fi consultat pe site-ul companiei. De menţionat că orarul magazinelor este unul modificat, din cauza restricţiilor în vigoare.

Totodată, clienţii Mega Image trebuie să ştie că rămân în vigoare normele privind distanţarea socială şi că trebuie să păstreze distanţa atunci când se află la coadă la casa de marcat şi să respecte marcajele din magazine.

Cumpărăturile pot fi făcute şi online, de pe site-ul magazinului sau din aplicaţia Mega Image, iar plata se face doar cu cardul.Intervalele de livrare se actualizează zilnic pe site şi sunt afişate pentru o perioadă de 7 zile.

Reamintim că vitrinele cu autoservire (salad bar, fruit bar şi cele cu mâncare gata pregătită) au fost închise temporar, produsele de panificaţie şi patiserie sunt ambalate individual în pungi, iar măslinele se vând în caserole preambalate şi precântărite. Totodată, se recomandă ca plata produselor să se facă cu cardul şi nu cash.

1 mai fără vacanţe la munte şi la mare

1 mai, ziua Internaţională a Muncii, este zi legală nelucrătoare, iar anul acesta, această zi pică vinerea, ceea ce ar însemna un weekend prelungit de trei zile. Din păcate, românii nu se pot deplasa la mare, la munte şi nici ieşirie în grup la iarbă verde nu sunt permise, având în vdere că suntem în stare de urgenţă până pe 15 mai şi că mai multe ordonanţe militare sunt în vigoare. Cei care încalcă legea riscă amenzi consistente

Întro conferinţă de presă care a avut loc cu câteva zile în urmă, Ministrul de Interne Marcel Vela făcea apel la populaţie să nu se relaxeze prea devreme şi să stea acasă.

„Se apropie 1 mai, ne gândim la o plimbare în parc sau la concediu, dar trebuie să ne dăm seama de ceea ce contează cu adevărat, sănătatea și protejarea celor dragi.

Cei din Ministerul Afacerilor Interne nu se vor relaxa în această perioadă. Sigur veți da dovadă de implicare, reponsabilitate, patriotism. Mulțumesc”, a spus Vela.

Citește și...