Protest inedit la spitalul din Orşova! Cum i-au făcut de râs medicii pe aleșii locali

Publicat: 20/11/2018 | 09:40

Un protest inedit  la poarta Spitalului Municipal din Orșova. Supărat că unii consilieri municipali nu votează un proiect prin care să fie cumpărată o autoutilitară nouă, managerul unității medicale, Adrian Cican, a scos mașinile vechi la poartă și le-a afișat pe parbriz numărul de kilometri parcurși și numele consilierilor municipali care nu vor să voteze. În replică, cei supuși oprobiului public spun că nu știau ce marcă va fi mașina ce ar trebui luată în leasing.

Protest inedit la Spitalul Municipal din Orşova! Cum i-au făcut de râs medicii pe aleșii locali

Adrian Cican, managerul spitalului, a scris pe o rețea de socializare mesajul: “Am cerut aprobarea Consiliului Local al Municipiului Orșova, pentru achiziția unei autoutilitare cu locuri, în regim de leasing, prin programul rabla pentru instituții publice, pentru transportul pacienților internați la spital și care la prescripția medicului curant necesită consultații la alte specialități medicale care nu există  în cadrul spitalului nostru, cum ar fi neurologie, ortopedie, ORL, oncologie, etc. cât și efectuarea de tomografii computerizate și totodată să poată fi utilizată și pentru servicii administrative. Nu am cerut decât această aprobare tehnicî necesară dosarului de leasing, nu am cerut bani. Mirobolanta președintă PNL Orșova, Ianculovici Camelia, printr-o gândire de… «mare liberal», a cerut marca mașinii și să vadă dacă o să avem bani pentru plata ratei de leasing !?!

Doamnă președintă, cu respect vă comunic că există o procedură de achiziții prin care nu știm marca autoutilitarei care va fi achiziționată, iar în ceea ce privește plata ratei, AVEM APROBAREA Comitetului Director și al Consiliului de Administrație, care și-au asumat acest lucru, neavând nevoie de aprobarea dumneavoastră, dar dacă ați fi citit rapoartele trimise către Consiliul Local al Municipiului Orșova de către mine ca manager, de Comitetul Director cât și de Consiliul de Administrație al spitalului, ați fi știut situația financiară a spitalului, dar dumneavoastră FRECVENTAȚI ȘEDINȚELE CONSILIULUI LOCAL LA FĂRĂ FRECVENȚĂ SAU PRIN SISTEMUL LA DISTANȚĂ… DE CETĂȚENI, DOAR PENTRU ASTA SUNTEȚI PLĂTITĂ ȘI TRIMISĂ ACOLO !?
RUȘINE TUTUROR CONSILIERILOR CARE PERSONALIZEAZĂ O LUPTĂ PERSONALĂ CU CICAN ADRIAN ÎN DETRIMENTUL SĂNĂTĂȚII ORȘOVENILOR ȘI A POPULAȚIEI LIMITROFE PE CARE O DESERVIM. CICAN ADRIAN NU VA LUA ACASĂ AUTOUTILITARA SPITALULUI, EA RĂMÂNE SPITALULUI, RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE !!”.

Citește și...