Radu Mazăre Jr, party-discret de ziua iubitei într-un restaurant select din Mamaia

Publicat: 15/07/2020 | 19:01

Odată cu venirea verii și cu relaxarea măsurilor impuse de pandemie, localurile de pe litoral s-au umplut de oameni. Printre cei care s-au bucurat de „libertate” se numără și Radu Mazăre Junior. Iată cum a petrecut acesta de ziua iubitei într-un restaurant select din Mamaia. 

Sezonul estival a început cu întârziere anul acesta în România, din cauza pandemiei de coronavirus, care a impus măsuri drastice. (NU RATA: SULTANUL DE LA MALUL MĂRII” A APĂRUT ÎN CLUB CU UN HAREM DE 8… UNA ŞI UNA)

De câteva săptămâni, odată cu relaxarea restricțiilor sociale, lumea a început să iasă din nou în cluburi, baruri și la terase. 

Weekendul trecut, printre cei prezenți în localurile de pe malul mării s-a numărat și fiul lui Radu Mazăre. 

„Soacra”, prezentă la petrecere

Discret, juniorul a petrecut într-un restaurant select din Mamaia, unde a celebrat ziua de naștere a iubitei sale. Interesant este că alături de cei doi s-a aflat și „soacra” sărbătoritei. La urechile noastre au ajuns informații potrivit cărora Mazăre Junior a prezentat-o familiei pe tânără de ceva vreme, iar relația lor este una serioasă.

Mai mult decât atât, mama lui Radu se pare că o place foarte mult pe iubita acestuia, așa că nu ar fi de mirare să o dorească drept noră. 

Tânăra a avut o aniversare cu artificii

Fiul fostului edil al Constanței Radu Mazăre a fost prezent și acum două weekenduri în club, chiar la primul party de la LOFT Mamaia din acest sezon. CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, imagini cu tânărul, care era însoțit de iubită și de mai mulți prieteni. La fel ca zilele trecute, și atunci a fost discret și nu a atras deloc atenția asupra sa. 

Acum mai mulți ani, Radu a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care o are cu părinții săi: „Mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu.

De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving. (VEZI AICI: RADU MAZĂRE AR PUTEA SCĂPA DE ÎNCHISOARE. CE A DESCOPERIT AVOCATUL LUI)

Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la clasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă.

Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţin turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.