Raed Arafat are o viaţă de film! Ce pasiune bizară are „tăticul“ SMURD

Publicat: 05/03/2017 | 19:21

Cu siguranţă nu e uşor să fii şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, iar din când în când oricine ar resimţi nevoia unei pauze. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe Raed Arafat în timp ce dădea curs celei mai mari pasiuni ale sale. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cum nu foarte multă lume ştie că Raed Arafat e un cinefil înrăit, în mod cert „tăticul“ SMURD a luat prin surprindere atunci când s-a afişat în centrul comercial din zona Băneasa a Capitalei. Totul s-a întâmplat cu câteva zile în urmă, atunci când l-am şi filmat.

După ce şi-a cumpărat  meticulos un suc şi-o porţie pe cinste de popcorn, el a dat curs pasiunii sale bizare. Spunem asta deoarece nu mersul în sine la cinema pentru a viziona un film ar fi ceva straniu. Ci faptul că medicul alege să meargă întotdeauna singur, dar şi că face asta de mai multe ori pe săptămână, alegându-şi cu foarte multă grijă pelicula pe care urmează să o vizioneze.

De această dată, Raed Arafat a decis să facă şi câteva cumpărături înainte să intre în sala de cinema. După o tură prin diverse magazine, el şi-a achiziţionat o pereche de pantaloni, semn că a ajuns mai devreme decât începea filmul şi a ales să facă timpul să „zboare“ prin shopping.

În plus, într-un interviu pe care îl acorda recent, „tăticul“ SMURD povestea că vizionatul de filme îl ajută să se reculeagă, iar în meseria sa de salvator e cu totul de înţeles acest lucru. Totodată, el dă curs acestei pasiuni oridecâteori are ocazia, iar uneori asta se întâmplă chiar destul de des, fiind un mare fan în special al peliculelor de acţiune.

Citește și...