Raed Arafat are tabieturi bizare! L-am filmat singur în timp ce…

Publicat: 05/01/2017 | 00:00

Raed Arafat şi-a început anul 2017 cu o pauză... la film! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a simţit nevoia de un timp numai pentru el, aşa că a dat fuga la cinema, şi-a ales un film pe măsură şi s-a relaxat cu un suc şi o pungă cu popcorn.
 

Orice salvator simte uneori nevoia unei pauze! Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a pus pe ”STOP” problemele şi a evadat pentru două ore într-o lume fantezistă în care a lăsat povara salvării umanităţii pe umerii unei femei.

Raed Arafat, surprins la o ieşire la... film
Raed Arafat, surprins la o ieşire la… film

Secretarul de stat în ministerul Sănătăţii  a fost surprins de Cancan, site-ul nr.1 din România, într-o ipostază total necunoscută celor care-l ştiu un profesionist mereu gata de intervenţie şi un coordonator în situaţii de criză.

De această dată, Arafat a renunţat la haina de erou şi pentru două ore s-a lăsat purtat pe tărâmurile lungmetrajului sience-ficton ”The Arrival”, unde umanitatea este salvată miraculos în ultimă clipă de abilităţile extraordinare ale lui Louise Banks (Amy Adams), expertă în lingvistică, trebuie să descifreze limbajul invadatorilor extratereştri, răspândiţi pe 12 meridiane de pe toate continentele, pentru a salva lumea. Câştigarea războiului inter-planetar de oameni depinde în totalitate de abilităţile lingvistice ale eroinei, care va trebui să descifreze mesajul în numai două zile.

Arafat are tabieturi bizare! Pentru a se bucura pe deplin de cele două ore în care presiunea salvării umanităţii stă pe umerii altcuiva, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a trecut mai întâi pe la butic şi s-a ”înarmat” cu popcorn şi suc carbogazos, dar.. light, semn că ţine la siluetă. Arafat a vrut ca acest moment să fie numai al lui, aşa că a decis să meargă neînsoţit la film, lucru care pentru mulţi dintre noi ar fi de neconceput.
 

Citește și...