Răsfață-ți hainele cu cea mai bună mașină de spălat rufe

Publicat: 02/08/2018 | 15:04

Un lucru este cert: mașina de spălat este una dintre inventiile care au ușurat semnificativ viața gospodinelor. În prezent, aproape din nicio gospodărie din România nu lipsește o mașină de spălat rufe, mai ales că în ultima perioadă prețurile au devenit accesibile, iar calitatea a crescut simțitor, durata de viață depășind în cele mai multe cazuri 5-7 ani.

Deşi în ziua de azi masinile de spalat rufe sunt foarte complexe din punct de vedere funcţional şi tehnic, acest lucru nu îngreunează neapărat alegerea celei mai bune maşini, fiindcă totul ține de nevoile personale.

Dimensiunile fizice reprezintă o caracteristică extrem de importantă, în special daca locuiești la bloc și ai spațiu limitat pentru instalarea masinii de spălat. Însă, pentru astfel de situații, noi venim cu rezolvarea! O mașină de spălat rufe verticală este ideală pentru spațiile limitate din apartament, pentru că aceasta este mult mai compactă, extrem de eficientă din punct de vedere energetic, dar și din perspectiva spațiului pe care îl ocupă. Unde mai pui faptul că are o capacitate generoasă de încărcare și un nivel de zgomot scăzut.

Această maşină de spălat rufe verticală compactă poate părea mai mică din exterior, dar are o capacitate normală de spălare, ceea ce înseamnă că, deși nu îți ocupă mult spațiu, poți spăla rapid şi fără probleme o cantitate normală de rufe.

Totuși, dacă spațiul îți permite, îți recomandăm o mașină de spălat rufe orizontală, la care încărcarea rufelor se face printr-un hublou aflat în faţă. Aceste maşini de spălat ocupă mai mult spaţiu, însă permit introducerea uşoară a rufelor, indiferent de dimensiuni. În plus, poţi vedea ce se întâmplă în interiorul maşinii în timpul spălării, iar deasupra ei se poate monta un suport pentru depozitarea altor lucruri. Caută maşini de spălat cu hublou care se deschide la peste 90 de grade, pentru o încărcare mai uşoară a hainelor voluminoase (aici gasesti…

Din ce în ce mai căutate, mașinile de spălat rufe cu uscător se pot dovedi foarte utile, în special atunci când nu ai foarte multe posibilități de a-ți usca rufele proaspăt spălate, situație care este întâlnită mai ales în timpul anotimpului rece. Astfel, pe lângă funcțiile principale de spălare și stoarcere, unele modele de mașini sunt dotate și cu uscător de rufe, iar cumpărarea unei maşini de spălat cu uscător poate fi de un real ajutor celor care nu au loc pentru întins rufele la uscat sau pentru un uscător de rufe independent. Un astfel de produs de tip 2 in 1 este mai mult decât binevenit. De ce? În primul rând ne ajută să ne administrăm mult mai bine spațiul pe care îl avem la dispoziție, deoarece nu mai avem nevoie de două electrocasnice distincte pentru fiecare proces în parte.

În al doilea rând, este mult mai ușor și rapid să speli hainele și să le și usuci, astfel încât să le poți purta aproape imediat. Imaginează-ți următorul scenariu: ai o întalnire foarte importantă peste patru ore, iar pe cămașa albă a apărut o pată de cafea. Acest lucru se poate rezolva fără probleme într-un timp record, cu mai bine de o oră înainte de a pleca spre un interviu, o ședință sau oricare alt eveniment la care trebuie să arăți impecabil. Și asta cu numai cu ajutorul mașinii de spălat rufe cu uscător! Foarte convenabil, nu-i asa?

Mașina de spălat nu mai este de mult un simplu moft, ci se dovedește a fi unul din aliații tăi în misiunea “simte-te bine în pielea ta în fiecare zi!”.

 

Citește și...