Reacția acidă a lui Ioniță din Clejani, după ce Margherita și-a pus silicoane: „Mai bine îți pui niște creier”

Autor:
Publicat: 24/05/2020 | 17:23
Reacția acidă a lui Ioniță din Clejani, după ce Margherita și-a pus silicoane: „Mai bine îți pui niște creier”

În urmă cu ceva timp, Margherita nu arăta deloc așa cum arată acum, însă după ce a apelat la intervențiile estetice, artista s-a transformat într-o adevărată divă. Și-a pus silicoane, și-a injectat acid hialuronic în buze, însă tatăl său, Ioniță din Clejani, nu a fost niciodată de acord cu transformările radicale ale fiicei sale. 

După ce Margherita din Clejani și-a pus silicoane, tatăl său, Ioniță din Clejani a avut o reacție de-a dreptul acidă vizavi de transformările făcute de fiica sa.

CITEȘTE ȘI – IONIȚĂ DE LA CLEJANI FACE PROPRIA ANCHETĂ DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA: ”VEŢI AUZI LUCRURI PE CARE NU LE-AŢI AUZIT VREODATĂ…”

Artistul a mărturisit la momentul respectiv că mai bine și-ar fi luat câteva cărți pentru a le citi, afirmând, în presă, că nu a fost niciodată de acord cu asemenea artificii de înfrumusețare. ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, a zis Ioniță, în urmă cu ceva timp.

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, declara el.

Margheritei nu i-a păsat de părerea tatălui său

Chiar dacă știa că Ioniță din Clejani nu o să fie niciodată de acord cu intervențiile estetice, Marga a mers înainte și a făcut totul după bunul său plac.

NU RATA – IONIȚĂ DE LA CLEJANI, DECLARAȚIE HALUCINANTĂ DESPRE FAPTUL CĂ MARGHERITA A FOST TESTATĂ POZITIV CU SUBSTANȚE INTERZISE: „A AVUT O CĂDERE DE CALCIU”

„Chiar dăcă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, declara ea cu ceva timp în urmă.