Reacţia Andei Adam, după ce Andrei Stoica s-a accidentat la Exatlon! Vedeta nu a mai ţinut cont că este filmată! Avem imaginile

Publicat: 22/01/2018 | 08:56

După ce au fost filmaţi în ipostaze tandre, dormind chiar cu paturile lipite, Anda Adam şi Andrei Stoica ţin în continuare să ne demonstreze cât de apropiaţi sunt. În episodul de duminică seara, Andrei Stoica mărturisea că s-a accidentat, însă nu a fost ceva foarte grav şi s-a recuperate destul de repede.

În tot acest timp, când Andrei răspundea întrebărilor pe care Cosmin Cernat i le adresa, Anda nu a mai ţinut cont că este filmată şi îl sorbea din priviri pe coechipierul său. Camera de filmat a surprins momentul, ţinând cadrul cu vedeta noastră chiar câteva secunde, dar aceasta nu îşi lua ochii de la Andrei.

Anda Adam îl soarbe din priviri pe Andrei Stoica.
Anda Adam îl soarbe din priviri pe Andrei Stoica.

Am fost accidentat exact unde este şi Ionuţ, dar nu am avut fisură, a fost ceva mai uşor, o rupere microfibrilară, dar m-am făcut foarte bine. Sper să mă descurc la această probă, e jocul copilăriei noastre, numai că nu îl vom mai juca cu manete, ci cu propriile noastre mâini. Să sperăm că va fi bine”, a declarat Andrei Stoica.

Anda Adam şi Andrei Stoica au dormit cu paturile lipite (Vezi Aici imaginile), ceea ce le-a dat de gândit fanilor emisiunii de la Kanal D.  Imaginile cu cei doi au fost văzute de o ţară întreagă, iar controversele au ajuns şi la urechile soţului Andei Adam. Andrei Sorin susţine că nu este deloc deranjat de felul în care a fost surprinsă soţia lui, alături de Andrei Stoica, despre care spune că este un prieten extrem de bun. 

„Noi suntem chiar mai mult decât prieteni de familie! Legat de speculaţii…Hai să fim serioşi! Pentru mine e foarte ok. Sincer să fiu, ştiam dinainte că se vor întâmpla şi dintr-astea”, a declarat Andrei Sorin, pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România.

 

Citește și...