Reacţia halucinantă a criminalei de la metrou în faţa judecătorilor! Ce le-a spus înainte să-i prelungească arestul preventiv

Publicat: 06/01/2018 | 18:27

Criminala de la metrou a apărut din nou în faţa magistraţilor şi de data aceasta a făcut o cerere de-a dreptul halucinantă! Prin avocata sa, Magdalena Şerban a înaintat o cerere...de eliberare!

Femeia cu probleme psihice care a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu după ce încercase să ucidă o altă tânără în acelaşi mod a a avut o reacţie greu de anticipat în faţa judecătorilor! Magdalena Şerban nu a înţeles consecinţele gestului său şi şi-a determinat avocata să introducă o cerere de punere în libertate. Ea a apărut în faţa magistraţilor la judecarea cererii de prelungire a arestului preventiv, în urmă cu câteva zile, şi a spus că…este nevinovată! “Magdalena a facut cerere sa fie lăsată în libertate” a declarat avocata ei pentru wowbiz.ro. Mandatul de arestare a fost însă prelungit pentru încă 30 de zile. Clienta mea va mai rămâne încă 30 de zile la Spitalul Penitenciarului Jilava” a explicat Marinela Rus.

Citește și...