Regina Elisabeta vrea să abdice pentru ca fiul său, Prinţul Charles, să fie rege

Publicat: 27/10/2018 | 17:32
Regina Elisabeta vrea să abdice pentru ca fiul său, Prinţul Charles, să fie rege

Regina Elisabeta a II-a vrea să abdice peste trei ani, adică la vârsta de 95 de ani, pentru ca fiul său, Prințul Charles, să fie rege. Această veste a stârnit controverse, deoarece promisese că va domni până la moarte, atunci când a fost încoronată în 1953.

O nouă biografie, scrisă de corespondentul regal Robert Jobson, susţine că Regina vrea să îi lase tronul fiului său cel mare. Anul acesta, Charles a fost numit succesor al Elisabetei drept Conducător al Commonwealthului, din care fac parte 53 de state suverane.

„Commonwealthul trebuie să continue să asigure stabilitate şi continuitate pentru generaţiile ce vor veni şi Prinţul Charles va continua într-o zi ceea ce a început tatăl meu în 1949”, a declarat Regina Elisabeta, potrivit Mirror.co.uk.

Motivul incredibil pentru care Regina Elisabeta nu poartă pantaloni în public

Indiferent de vreme, Regina Elisabeta apare în public în fustă. Mulți dintre și-au pus probabil aceasta întrebare. Azi veți afla de ce Regina Elisabeta nu poartă pantaloni.(CITEȘTE ȘI: ”ESCROCII CU PAPION” AU ÎNGROZIT BOGĂTAȘII ROMÂNIEI. CUM SUSTRĂGEAU CEASURI SUPER-SCUMPE + SCHEMELE DUPONT & IPHONE PRIN CARE ÎȘI RUINAU VICTIMELE)

Suveranul Angliei nu a mai purtat pantaloni în public de 50 de ani. Regina Elisabeta a renunțat la acest obiect vestimentar în anul 1970. Ultima pereche purtată în public a fost la turneul ei din Canada, din acel an. În respectiva vizită oficială, a mers alături de Prințul Philip. La ultima ei apariție publică în pantaloni, Regina Elisabeta a purtat pantaloni din mătase creați de Ian Thomas. A mărturisit, la vremea respectivă, că i-a purtat pentru a își moderniza imaginea. Din nefericire, apariția ei nu a fost un succes așa că nu a mai repetat experiența.(NU RATA, AICI: CELEBRUL CHEF DE LA PROTV E HOTĂRÂT SĂ DIVORȚEZE! A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…)