ROMÂNII AU TALENT 2018. Și-a spus povestea în versuri, iar Mihaela Rădulescu și oameni din sală au început să plângă! Ce a spus Andra după ce l-a auzit

Publicat: 16/02/2018 | 22:02

Un concurent din noul sezon „Românii au talent” și-a spus povestea în versuri și a stârnit lacrimile Mihaelei Rădulescu și mai multor oameni din sală. Artistul care și-a spus povestea pe acorduri de muzică rap s-a calificat mai departe cu patru de „DA”.

„M-a durut să te aud”, i-a transmis Andra concurentului. Povestea tânărului, care este personală, vorbește despre plecarea din țară a multor români, iar Florin Călinescu a remarcat. „Este o realitate. Ar trebui ca cei care sunt la conducere să facă ceva pentru ca românii să nu mai plece din țară”, a spus Florin Călinescu.

Mihaela Rădulescu, care a plâns în timp ce acesta și-a interpretat cântecul, pe care l-a compus bazându-se pe experiența lui de viață, l-a felicitat pentru curajul de a-și spune povestea și pentru faptul că este un luptător, a trecut peste momentele foarte grele din viața lui.

Citește și...