Roxana Dobre a aflat sexul bebeluşului! Cum a reacţionat Florin Salam după ce i-a spus „soţia lui” ce va avea

Publicat: 31/01/2018 | 08:14


Florin Salam are un motiv uriaş de bucurie, după înainte de a susţine primul spectacol de revenire în faţa fanilor. "Soţia lui" i-a spus ce sex are bebeluşul pe care îl poartă în pântece. În curând, artistul va deveni tătic pentru a cincea oară. Deocamdată are trei fete şi un băiat: pe Jacqueline Maria şi Rania din relaţia cu Roxana Dobre, iar Danny şi Betty din mariajul cu Fănica.

Citeşte şi: Florin Salam, primele declaraţii despre nunta cu Roxana Dobre! Au fost la un pas de despărţire, iar acum se pregătesc să devină părinţi pentru a treia oară

Un apropiat de-al manelistului a dezvăluit sub protecţia anonimatului că Roxana Dobre a aflat la cel mai recent control că va avea un băiat. De altfel, specialiştii au asigurat-o de sexul bebeluşului în proporţie de 75%, motiv pentru care Florin Salam se gândeşte doar la ce nume să îi pună micuţului moştenitor.

Aceeaşi sursă a mai spus că, de bucurie, artistul a petrecut o zi şi o noapte.

„Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă şi băiatul meu un frăţior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu şi un băiat”, a mărturisit celebrul artist în cadrul unui interviu oferit la începutul acestei luni.

Florin Salam mai are are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Danny şi Betty.

Citeşte şi: Fiul lui Florin Salam face bani frumoşi, după ce s-a luptat cu boala care i-a ucis mama! Manelistul a înnebunit când Danny i-a spus cum i-a cheltuit

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Manelistul are două fetiţe cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria şi Rania. Bruneta e însărcinată, iar anul acesta urmează să devină mamă pentru a treia oară.

 

Citeşte şi: Florin Salam, revine în forţă pe scenă, în faţa fanilor! Când are primul spectacol, dar şi ce sumă colosală va încasa

Citește și...