S-a întâmplat! Andreea Marin şi Ştefan Bănică au închis şi ultimul capitol care-i mai lega

Publicat: 03/06/2017 | 00:00

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au fost din nou împreună într-o situaţie, recent, pentru a rezolva o problemă mai veche care îi lega. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

 

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că celebrul cuplu a făcut tot posibilul să îşi rezolve o problemă pe care o aveau în instanţă de ceva vreme. Cei doi fuseseră chemaţi în faţa judecătorilor de la Sectorul 3 al Capitalei într-o acţiune deschisă de către Inspectoratul de Stat pentru Construcţii. În plus, acest lucru s-a întâmplat pentru că aveau de achitat o datorie, o diferenţă de taxe pentru autorizarea unei construcţii pe care ei o ridicaseră pe vremea când erau căsătoriţi.

În urmă cu un an de zile, Inspectoratul de Stat pentru Construcţii a deschis o serie de procese debitorilor, asta după ce s-a descoperit că există foarte multe cazuri de acet tip. Aşa se face că pe lista celor care au fost daţi în judecată s-au numărat şi Andreea Marin, alături de fostul ei soţ. Primul termen a avut loc pe 26 ianuarie 2017.

În clipa de faţă, cei doi soţi celebri au închis şi ultimul capitol care îi mai lega. Recent s-a respins acţiunea Inspectoratului, aceasta fiind rămasă fără obiect. Ceea ce înseamnă că s-a făcut dovada că Andreea Marin şi Ştefan Bănică au plătit datoria către Stat, regulamentar!

În anul 2006, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. ajungeau în faţa altarului, acolo unde spuneau un „Da“ hotărât. Povestea lor de dragoste, mai precis mariajul s-a sfârşit în 2013, când au divorţat.

Citește și...