S-a spânzurat! Jale mare în România. Anunțul morții a fost făcut azi-noapte, la ora 02:26

Publicat: 08/03/2019 | 08:20
S-a spânzurat! Jale mare în România. Anunțul morții a fost făcut azi-noapte, la ora 02:26

Durere fără margini într-o familie din România. Aflat în depresie, un tânăr s-a spânzurat în cursul nopții trecute. Din nefericire, el nu a putut fi salvat, iar anunțul morții a fost făcut azi-noapte, la ora 02:26. Vecinii au făcut mărturii cutremurătoare despre acesta, care obișnuia să se rănească cu bună ştiinţă. Studiile arată că, de cele mai multe ori, oamenii care se automutilează o fac pentru a scăpa de emoţiile negative.

Andrei Mihai A., un adolescent de 17 ani din Moara Domnească, o localitate din județul Vaslui  și-a pus capăt zilelor după ce s-a luptat mult timp cu temuta boală a secolului: depresia. Tânărul locuia împreună cu bunica lui, după ce părinții s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, tirează vremeanoua.ro. Vecinii au povestit că divorțul alor lui a avut un impact uriaș asupra lui Andrei, care în ultima vreme s-a schimbat foarte mult în rău.

“Material, nu-i lipsea nimic pentru că mama lui îi trimitea tot timpul bani si tot ce avea nevoie. I-a lipsit însã afectiunea părintilor, care nu poate fi cumpărată cu tot aurul din lume. În ultima vreme se schimbase foarte mult, posta pe internet că se taie pe mâini, începuse să asculte rock satanist și nu prea mai vorbea cu nimeni”,  a declarat unul dintre vecinii lui Andrei, pentru jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Adolescentul era elev la Colegiul “Anghel Rugină”, iar săptămâna trecută fusese în vizită la mama lui, în București. De altfel, când a venit în Capitală, Andrei și-a făcut un control la Psihiatrie… însă… se pare că vizita făcută la specialist nu l-a ajutat să scape de gândurile negre.

“Sunt câțiva ani de când băiatul ăsta se luptă cu depresia. Era sub tratament, aproape în fiecare zi lua pastile. Chiar săptãmâna trecută, când a fost în vizită la mama lui, a mers la un control la Psihiatrie. Totul se trage de la divortul părinților. Era foarte afectat. Banii nu-i lipseau, pentru că mama lui îi trimitea tot timpul ce avea nevoie, dar nu era fericit. În ultima vreme devenise foarte ciudat. Îsi schimba contul de Facebook tot timpul și posta tot felul de poze, parcă să anunte ce vrea să facă. Devenise fan al rock-ului de ăsta, satanist. Din păcate, nu a avut cine să-l asculte și să-i înțeleagă suferința. De vină e și televizorul, care în fiecare zi ne bombardează cu știri negative, de am ajuns să ne fie frică să-l deschidem. Ne bătea gândul pe noi, când eram tineri, să ne punem capãt zilelor? Noi nu știam cum să ne trăim mai frumos viața, chiar dacă și noi aveam problemele noastre. Azi, copiii nu mai știu să se bucure de viață, așa cum s-a întâmplat și cu băiatul ăsta. Avea tot viitorul în față, dar a ales calea cea mai proastă, care nu duce nicăieri”, a spus un alt vecin de-ai tânărului.