Scandalos! Ce a făcut o femeie după ce a găsit pe jos o bancnotă de 100 de lei, în Sun Plaza Mall din București. Camerele de supraveghere au filmat tot!

Publicat: 11/07/2020 | 13:32

O femeie și-a însușit pe nedrept o sumă de bani în cofetăria unui mall din București. Proprietara sumei a semalat furtul pe rețeaua personală de socializare, în speranța că oamenii o vor recunoaște pe suspectă și va putea fi pedepsită în numele legii.

O femeie este acuzată de furt, după ce în cofetăria mall-ului Sun Plaza a luat pe nedrept suma de 100 de lei. Mai exact, o doamna binevoitoare a văzut întâmplător bancnota aruncată jos și a luat-o arătând-o doamnei din proximitatea locului respective, gândindu-se că ea ar fi cea căreia i-au căzut din greșeală banii. Femeia incriminată va fi descoperită cu greu, având în vedere că aceasta purta mască de protecția în incinta spațiului comercial.

CITEȘTE ȘI: Ce a primit o femeie din Târgu Mureș, care a comandat on-line un meniu Crispy de 24 de lei. Când a desfăcut caserola, a înlemnit

A luat banii și a plecat

Femeia acuzată a luat însă banii știind că nu îi aparțin și a plecat.  Proprietara sumei de drept a postat pe contul personal de Facebook imaginile surprinse de camerele de luat vederi în care se vede întreaga scenă a furtului. Ea precizează că nu suma este importantă a fi revendicată, ci ca doamna din imagini să răspundă în fața autorităților.

„“Stimabila” dna. cu rucsac rosu si-a insusit in jurul orei 17.45 la Starbucks in Sun Plaza Mall niste bani (100ron…) care mi-au cazut mie din buzunar. O persoana de buna credinta I-a oferit crezand ca ii apartin (conform marturiei verbale a angajatilor si imaginilor de pe camere). Cu nonsalanta, si i-a insusit in mod fraudulos. Rog sa ii duca inapoi la Starbucks si SSG Compania de Paza ( care a incercat sa ajute imediat ce i-am anuntat) din mall inainte sa anunt politia. Nu este vorba de suma ci de FURT in sine. Multumesc pentru distribuire!”, a scris proprietara banilor pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Făcea 700 de lei pe oră din videochat, dar vrea mai mult! Ținta: actor de filme pentru adulți! Cine este tânărul din Bacău