Atenție pe litoral! Metoda de furt ”Fotomodelul”, reinventată

Publicat: 10/07/2020 | 10:22
Atenție pe litoral! Metoda de furt ”Fotomodelul”, reinventată

Mare atenție, zilele acestea, pe litoral! Hoții au reinventat metoda de furt ”Fotomodelul”, iar clienții sunt racolați în zona de la Cazino. Reprezentanții firmei More Models Agency îi păcălesc pe cei naivi că le pot introduce copiii în lumea televiziunii și a reclamelor.

Suma de înscriere este atractivă pentru ceea ce ar urma să devină progeniturile: 200 de lei! Câștigurile imediat promise ajung, însă, până la 300 de euro ședința foto. Astfel a fost păcălită o familie venită pentru un sejur la mare, scrie replicaonline.ro.

Atenție pe litoral! Metoda de furt ”Fotomodelul”, reinventată

Adulții familiei au fost racolați de reprezentanții acestei firme cu sediul în București și, contra sumei de 200 de lei, li s-a propus ca fiul lor de 16 ani să fie protagonistul unor reclame sau prezentări de modă. Urma să primească sume de bani cuprinse între 150 și 300 de euro. Doar că, pe lângă banii de înscriere, 200 de lei, pentru a fi introduși în baza de date și a avea un album foto profesionist erau obligați să mai cotizeze cu 380 de euro.

Horia Constantinescu, șefului CJPC Constanța, a dezvăluit că există un dosar penal în cercetare pentru cei care au încercat înșelăciunea anul trecut. Se pare că metoda revine pe litoral an de an și mulți clienți iau plasă.