Făcea 700 de lei pe oră din videochat, dar vrea mai mult! Ținta: actor de filme pentru adulți! Cine este tânărul din Bacău

Publicat: 11/07/2020 | 12:41
Făcea 700 de lei pe oră din videochat, dar vrea mai mult! Ținta: actor de filme pentru adulți! Cine este tânărul din Bacău

Silviu Roman, bărbat de 31 de ani din Bacău, vrea să ajungă în industria filmelor pentru adulți. Acum face videochat, câștigă 700 de lei pe oră, dar vrea mai mulți bani pentru că are de gând să-și deschidă o afacere costisitoare.

Silviu avea să dezvăluie, pentru bzi.ro, că vrea să câștige cât mai mulți bani într-un timp scurt, acesta fiind motivul pentru care țintește către industria filmelor XXX. În acest sens, el și-a făcut publică povestea, pentru că un regizor de astfel de filme să-l remarce și să-i propună o colaborare.

El a povestit că, timp de câteva luni, a făcut videochat alături de partenera lui, dar aceasta a plecat în Germania și, stfel, a renunțat. ”La videochat făceam cam 500-700 de lei pe oră. Din păcate, industria asta a scăzut. Nu se mai fac așa mulți bani. Nu făceam orice ni se cerea în cameră. Atunci câștigam bani repede și tot așa îi cheltuiam. Partenera mea din Oradea făcea de mult timp videochat și m-a invitat să facem împreună. Apoi a plecat din țară, în Germania, și nu am mai încercat singur. Videochat nu mai vreau să fac, că nu se mai plătește așa de bine ca la filmele pentru adulți. Știu pe cineva care a făcut 20.000 de euro pentru un film de acest gen”, și-a început povestea Silviu.

Ținta: actor de filme pentru adulți! Cine este tânărul din Bacău

Tânărul a lucrat nu mai puțin de 12 ani în Italia, iar cu banii strânși și-a deschis un bar, în Dărmănești, județul Bacău. Avea să dea faliment, odată cu pandemia de coronavirus. ”Eu am muncit din greu în Italia. Am muncit pe șantier și la câmp. Am venit în România pentru a-mi deschide afacerea mea, un bar în orașul Dărmănești. Din cauza pandemiei de coronavirus am fost nevoit să bag firma în faliment. În zona mea, acolo, nu prea merg treburile cu acest tip de afaceri. Pe perioada pandemiei de coronavirus am conștientizat mai mult ca niciodaată că trebuie să-mi deschid un lanț de supermarketuri. Dacă vă uitați bine, această afacere a fost singura care a mers pe perioada de criză. Din banii pe care îi voi câștiga din filme pentru adulți îmi voi deschide propriul business”, a dezvăluit Silviu.

Tot el a spus că nu va renunța la planul său, chiar dacă unii apropiați vor râde. Îi este puțin jenă de familia lui. ”Eu nu stau cu lumea. Lumea nu-mi dă mie de mâncare. Nu fac rău nimănui, nu dau în cap, nu fur. Nu mă deranjează dacă află lumea că vreau să joc în filme pentru adulți. Sunt sigur că voi rămâne și fără unii prieteni când îmi va merge mai bine. Nu am iubită, așa că nu are pe cine să deranjeze decizia mea. Poate doar familia va râde puțin când va auzi ce vreau să fac”, a încheiat Silviu Roman.