Scandalos! Monștrii din Vaslui care au violat o femeie și au lăsat-o să moară, apărați de săteni

Publicat: 12/03/2019 | 08:22
Scandalos! Monștrii din Vaslui care au violat o femeie și au lăsat-o să moară, apărați de săteni

Marian Iancu, Ionut Chirilă și Costică Panainte, cei trei monștri care au violat o femeie și au lăsat-o să moară pe un câmp din județul Vaslui sunt apărați de săteni. Călăii victimei au vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani și au fost arestați. Anchetatorii continuă cercetările pentru a se stabili exact cauza morţii şi gradul de vinovăţie al fiecăruia dintre suspecţi.

Anișoara Zmău, o femeie de 49 de ani din satul Ghergheleu, județul Vaslui, a avut parte de o moarte cumplită săptămâna trecută. Ea a fost violată de trei tineri și abandonată pe un câmp, unde a murit în agonie. Potrivit unor noi informații, se pare că unul dintre suspecţi ar fi vrut să se întoarcă după victima abandonată pe câmp, însă amicii săi nu ar fi fost de acord. După trei zile, femeia a fost găsită moartă.

Călăii femeii au primit deja mandate de arestare pentru 30 de zile, iar când au fost duși în fața magistraților, ei și-au acoperit fețele. Consătenii le iau apărarea violatorilor, spunând că alcoolul i-a împins să provoace tragedia.

“Sunt trei băieti care n-au pus niciodată probleme si care munceau cu ziua prin sat pentru a-si câstiga banii. Se trag din familii linistite, care nu asteaptă să le vinã ajutorul social. Părintii lor muncesc pe unde pot ca sã aibă un venit. Nu mi-a venit sã cred când am auzit ce au făcut, dar dacă judecãtorii au decis arestarea lor, atunci îsi merită soarta”, a declarat Daniel Ababei, viceprimarul comunei Solesti, titrează vremeanoua.ro.

La audieri, Ionut Chirilă, în vârstă de 16 ani, a declarat că a cerut celorlalti doi: Marian Iancu, de 17 ani și Costică Panainte, în vârstă de 23 de ani, să se întoarcă după femeie, pentru că se temea că aceasta va muri pe câmp. Din nefericire, aceștia nu au fost de acord. Dispariția Anișoarei Zmău a fost semnalatã de patronul barului din sat, a doua zi, pe data de 7 martie.

“A doua zi, când a deschis soţul, era uşa deschisă la baie. S-a speriat: ce e cu hainele Anișoarei aici. Uite, hainele ei sunt aici, ea a plecat cu țiganii. Am căutat-o peste tot”, a povestit Lucica Hurja, proprietara magazinului, relatează stirileprotv.ro.

Victima a fost găsită moartă pe câmp, sâmbătă, 9 martie. Era dezbrăcată și avea urme de violentă pe trup.

“Au pus-o în căruţa şi pe malul unui iaz, au violat-o. Au abandonat-o acolo, victima nu a putut opune rezistenţă şi nici nu s-a putut deplasa pentru că era în stare de ebrietate”, a afirmat Alice Ruja, procuror criminalist, titrează stirileprotv.ro.

Citește și...