Acasă » Exclusiv » Scandalul dintre Marina Dina și fostul soț s-a răsucit cu 180 de grade! Ce se întâmplă acum cu cei doi copii? ”Am semnat actele!” CANCAN.RO are detaliile

Scandalul dintre Marina Dina și fostul soț s-a răsucit cu 180 de grade! Ce se întâmplă acum cu cei doi copii? ”Am semnat actele!” CANCAN.RO are detaliile

De: Ana Maria Păsat 18/09/2023 | 23:40

După un scandal monstru pe care l-a avut cu tatăl copiilor săi, chiar în prima zi de școală, Marina Dina și fostul iubit au căzut la pace. Cel puțin, momentan. Fosta asistentă TV a semnat acordul pentru ca gemenii ei să urmeze cursurile școlii private unde au fost înscriși. În prezent, copiii stau cu ea, în apartamentul unde locuiește cu chirie. Peste o săptămână doar, micuții se vor întoarce însă la tatăl lor. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Fosta asistentă TV, Marina Dina, și Radu Morar, tatăl copiilor ei, s-au iubit mai bine de zece ani și sunt părinți de gemeni, fetiță și băiat, în vârstă de șase ani. Recent, chiar în prima zi de școală, între cei doi a izbucnit un scandal monstru, dat fiind faptul că micuții au fost înscriși la o școală privată fără acordul mamei lor.

Marina Dina dorește ca gemenii să locuiască alături de ea / Sursa foto: Facebook

Marina Dina a aruncat acuzații grave la adresa fostului partener și a publicat chiar, în spațiul online, mai multe mesaje pe care le-a primit de la acesta. La câteva zile distanță, cei doi părinți au căzut însă la pace.

Fosta asistentă TV a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că a semnat acordul privind înscrierea copiilor la respectiva instituție de învățământ, în timp ce tatăl acestora și-a asumat plata, în totalitate, a taxelor.

„Copiii au început școala, am semnat. Eu nu eram împotrivă, doar că a fost o situație neplăcută în care nu mi s-a cerut acordul. Am ajuns la o înțelegere, el își asumă plata taxei în totalitate. Sper să fie ok. Nu plata ar fi o problemă, el își permite să facă asta. Acum suntem liniștiți, sper să rămânem așa”, a declarat Marina Dina în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: MARINA DINA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ! ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE S-A DESPĂRȚIT DE TATĂL COPIILOR EI: ”AM FĂCUT TERAPIE”)

„Copiii acum sunt la mine acasă”

După câteva săptămâni petrecute la tatăl lor, copiii au revenit în apartamentul în care fosta vedetă TV locuiește cu chirie. Se vor întoarce, însă, la omul de afaceri, peste doar o săptămână.

„Copiii acum sunt la mine acasă. Noi nu avem încă o decizie judecătorească și îi plimbăm de la unul la altul. O săptămână la el, una la mine. Am evitat să mă adresez instanței, mi-a fost teamă că va câștiga el și vor rămâne cu domiciliul acolo ținând cont că are o situație financiară prin care să le ofere stabilitate. Are și o bonă.

Eu locuiesc cu chirie acum, e un pic mai complicat. Dar oricum vom ajunge în instanță, pentru că sunt niște lucruri ce trebuie stabilite clar. Eu îmi doresc să stea la mine. El vrea să facem așa cum doresc copiii. Fetița vrea la mine, băiatul vrea și la mine și la el. Când băiatul se duce la el, insist să meargă și fetița, pentru că-mi doresc să fie împreună. Ei au doar 6 ani, nu-i cazul să ia o decizie singuri”, ne-a mai spus Marina.

(VEZI ȘI: JUCĂUȘA ASISTENTĂ TV A ACȚIONAT ÎN FORȚĂ, DUPĂ CE A SCĂPAT DE RADU “BĂUTURĂ”. MARINA DINA S-A COMBINAT CU… IAR BĂRBATUL EI UMBLĂ CU FEBLEȚEA LUI GIGI BECALI! 📛🔞)

„Am apelat deja la un avocat”

Marina Dina a adăugat că a apelat deja la un avocat, pentru a încerca o mediere cu tatăl copiilor săi. Fosta asistentă încearcă să evite un proces în instanță, dar tot ea ne spune că va face și acest lucru, dacă nu se va ajunge la o înțelegere, privind programul minorilor:

„Am apelat deja la un avocat. Mi-aș dori să încerc o mediere, să vedem dacă putem ajunge la o concluzie. Noi nu am fost niciodată căsătoriți, dar copiii poartă numele lui. El poate să le ofere multe lucruri. Eu am fost o mamă implicată sută la sută în creșterea lor. Am un venit, am un contract de închiriere. Încerc să mai avem o discuție înainte să ajungem în tribunal. Pentru că, pe lângă teama pe care o am eu vizavi de hotărârea unui judecător, nici nu vreau să expunem copiii la un stres suplimentar față de cel la care sunt supuși. Mai ales acum, abia au început școala. Pentru ei e deja o schimbare mare”.

Motivul despărțirii

În același timp, Marina Dina ne-a vorbit și despre principalul motiv pentru care a decis să se despartă de tatăl copiilor săi, pe care îl dorește însă să rămână implicat în viața micuților:

„Îmi doresc ca el să fie o prezență permanentă în viața lor. A devenit destul de implicat, față de cum era când noi eram împreună. Atunci era responsabilitatea mea. Îmi doresc să am și suportul lui, să le ofere în continuare ce le oferă și acum.

Eu am plecat de acolo, că era casa lui. Am decis să ies din relație din cauza certurilor, a modului nesănătos în care creșteau copiii. Pentru că și eu am crescut într-un astfel de mediu, și nu mi-am dorit ca și copiii mei să crească la fel. Am vrut să-i ofer fetei mele un alt fel de relație, nu ceea ce am văzut eu la părinții mei”.

Ce reality-show a refuzat

Marina Dina a renunțat la showbizzul autohton, pentru a se dedica creșterii copiiilor săi. Recent, ea a refuzat o nouă ofertă TV, de a apărea pe sticlă:

„Nu mai am legătură cu showbizzul. Am fost doar invitată la niște emisiuni gen reality-show, la Mămici cu lipici. Dar oricum el nu ar fi fost de acord. Și nici nu era cazul să expun copiii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Cabral s-a dezlănțuit în club. A plecat de la petrecere cu două femei
Cabral s-a dezlănțuit în club. A plecat de la petrecere cu două femei
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...