Scene șocante într-un liceu din România! Cum a putut să fie amenințată o profesoară după ce a dat o notă proastă

Publicat: 14/09/2018 | 10:49

Incidentul a avut loc într-un liceu din Râmnicu Vâlcea. Un elev nervos la culme de nota proastă pe care a primit-o, a început să-i ceară socoteală profesoarei și s-o amenințe cu bătaia.

UPDATE 2 (ora 15.40): Elevul a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: Elevul, care era recidivist, a fost ridicat de acasă și dus la audieri

Elevul din Vâlcea care a ameninţat şi jignit o profesoară a mai fost cercetat o dată de poliţiştii din judeţ. În 2015 a comis o faptă de tâlhărie şi a fost pus sub control judiciar.

Sebastian Marian Roșca a fost ridicat de la domiciliu de polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea, el fiind dus la audieri.  Pe numele lui Sebastian Marian Roșca a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Știrea inițială

Pe imaginile publicate pe Facebook și apoi șterse se poate observa cum tânărul, care se numește Sebi, se apropie amenințător de profesoară și îi cere să îi explice motivul pentru care a primit nota proastă.

Profesoara a încercat să îl liniștească și i-a cerut să meargă la locul lui în bancă, însă elevul a continuat circul, sub privirile colegilor săi.

La un moment dat, profesoara l-a anunțat că i-a scăzut un punct la purtare.

Ce a făcut? Eu zic să te mai gândești”, a fost reacția elevului. Ulterior, acesta s-a întors în bancă, nu înainte de a o amenința pe profesoară cu bătaia.

Lasă că ne întâlnim pe stradă, acolo unde nu ești în școală. Mă *** pe tine”, a strigat elevul către profesoară.

 

Citește și...