Sfinții Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje și felicitări

Publicat: 20/05/2019 | 15:46

În fiecare an, Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt celebrați pe 21 mai de reprezentanții Bisericii Ortodoxe, dar și cei ai Bisericii Catolice și milioane de credincioși. Tot în această zi importantă oamenii se întrec în mesaje și felicitări pentru cei care își sărbătoresc ziua onomastică. În rândurile de mai jos găsiți mai multe urări care se pot potrivi perfect cu dorințele dumneavoastră pentru cei dragi.

Citește și: Superstitii si obiceiuri de Sfintii Constantin si Elena! 

Felicitări de Sfinții Constantin și Elena

Sfinții Constantin și Elena sunt considerați “cei întocmai cu Apostolii” și, vă reamintim că, datorită lor, creștinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise, iar duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman. În continuare, aveți câteva urări cu ocazia zilei Sfinților Împărați Constantin și Elena.

– Iubitul meu/Iubita mea, îți mărturisesc că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte doar fericire şi împliniri! La mulți ani cu sănătate și visurile tale să devină realitate!

– La mulți ani cu sănătate în această zi specială din viața ta! Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate.

– Îți doresc ca această zi să-ți dechida poartă unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani cu sănătate!

– Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani cu sănătate!

–  Felicitări, dragul meu iubit, cu ocazia aceastei zile onomastice. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani magici!

– Începând cu această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți  aducă fericire și oameni frumoși. Îți doresc multă sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să ți se împlinească. La mulți ani!

– Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace în suflet. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Mesaje cu imagini pentru Constantin și Elena

Mai jos aveți două felicitări de Sfinții Constantin și Elena, însă, în galeria foto a articolului sunt mai multe.

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Sfinții Constantin și Elena

Citește și: Sfinții Constantin și Elena. Ce NU trebuie să facă femeile în această zi

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Sfinții Constantin și Elena

Urări haioase pentru Facebook, de Constantin și Elena

În timp ce unii preferă să le trimită celor dragi mesaje emoționante, care să le aducă uneori lacrimi de fericire în ochi, alții își doresc să smulgă un zâmbet și le trimit mesaje haioase.

– Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. La mulți ani cu sănătate, Elena mea!

– Previziuni meteo de Sfinții Împărați Constantin și Elena: a fost emisă o alertă de cod roșu de furtuni cu săruturi şi îmbrăţişări… Te sfătuiesc să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Multi Ani cu Sănătate!

– Anul ăsta mi-a fost greu să îți aleg cadoul. Am vrut să fie ceva deosebit, ceva inedit, ceva ce sigur nu o să primești de la altcineva. Și atunci mi-am dat seama că deja mă ai în viața… și mi-a mai rămas doar clasicul La Mulți Ani!

– Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece de ziua ta onomastică.

– Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

– Căţeluş cu părul creţ / Să ai  Ferarri-n coteţ / Și o vilă cu piscină /pe Antonia vecină, Ranch pe vreo 10 hectare /Pe faleza de la mare/ Și-o cameră pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

– Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: “La multi ani!”

Citește și...