Şi-a luat flit de la asistenta TV, dar n-a renunţat… Fotbalistul-donjuan s-a combinat cu prezentatoarea TV umilită de fostul iubit!

Publicat: 13/02/2018 | 00:00

Au trecut anii şi peste Dacian Varga, promiţătorul fotbalist al Sportului, care a avut tupeul să-l înfrunte pe Vasile Şiman, patronul unei echipei ce făcea furori prin Liga 1 cu bani puţini. Dacian, ”donjuanul” din fotbalul autohton, are 33 de ani, îi lipseşte echipa de final de carieră, dar nu şi-a pierdut farmecul! A ”lovit” la o asistentă TV cunoscută şi aproape a reuşit! Poate şi-a luat şi o revanşă personală... CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe Varga într-un club din Capitală, alături de o cunoscută blondină.

Din vara anului 2016, Dacian Varga aproape a spus ”Pa” fotbalului. Nu a făcut-o oficial, pe site-urile de profil cota lui fiind de 100.000 de euro, dar nici că-şi găseşte ”alinarea” din iarbă, după care tânjeşte… Dar nu mai mult decât după altă… alinare! Da, fotbalistul a ”înscris” multe goluri în ”extrasezon”, şi chiar la echipe de ”renume”, cum ar fi Roxana Vaşniuc, Ana Maria Gheorghe, Daniela Crudu sau Felicia de la Vox… Iar lista este mult mai lungă! (CITEŞTE AICI: Fotbalistul-minune a păţit-o. Sexy-asistenta TV l-a lăsat în club cu buza umflată şi cu… nota de plată!)

L-a lăsat singur la masă!

Unde mai pui că are şi orgoliul rănit, după ce a luat ”flit” de la o asistentă TV, în urmă cu aproape un an, iar orgoliul nu-i dă pace. Deloc! Atunci, Dacian a atacat ca-n vremurile bune, iar ”prada”, Raluca Dumitru, nu a mai avut ce face… A acceptat ieşirea la un club cu ”donjuanul”. Doar că acolo l-a lăsat pe jucător cu buza umflată! S-a distrat cu el până pe la 3 dimineaţa, apoi s-a făcut nevăzută! El a rămas singur, la masă, cu nota de plată în faţă. A achitat, s-a retras! Dar şi-a promis că o asistentă va fi următoarea ”pradă”. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: ”Fotbalistul-Playboy” şi-a arătat pe viu talentul. Asta e ultima fentă în materie de buchete de flori)

Un an a trecut până visul i s-a îndeplinit! Zilele acestea, Dacian Varga a ieşit la un restaurant cunoscut din Centrul Vechi, alături de o… prezentatoare! Este vorba de Maria Simion, şi ea cu un trecut ”frumuşel”. Cei doi au ajuns acolo, iar el, galant, a aşteptat-o să se aşeze: pe un pervaz! Dar acolo au considerat ”porumbeii” că se simt bine… Dacian a rămas în picioare şi a făcut glume… A butonat şi telefonul, a râs, la fel şi ea! La un moment dat, Maria a amorţit pe pervaz şi şi-a schimbat poziţia.

Fotbalistul a fost foarte atent cu blondina cu şapca pusă haios pe cap, chiar dacă a intrat în discuţii şi cu nişte amici, care veniseră şi ei la restaurant. (CITEŞTE AICI: Super-exclusivitate. CANCAN.ro detonează bomba: vestea care o va “răvăşi” pe Gina Pistol! Şoc în lumea bună: şi tatăl, şi fiul vor deveni părinţi în paralel! Sexoasa noră a milionarului Elenei Udrea e însărcinată!)

A divorţat după 14 ani!

Noua cucerire a lui Dacian Varga a avut o căsnicie de 14 ani, cu un om de afaceri. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, dar totul s-a rupt brusc, din cauza geloziei lui. Maria Simion a început apoi o relaţie cu motociclistul Cătălin Cazacu, nimeni altul decât participantul la Exatlon România. Gurile rele spun că tocmai acesta a fost motivul divorţului. Maria a prezentat o emisiune culinară, alături de celebrul Chef Nicolai Trand. (CITEŞTE AICI: Răsturnare de situaţie în cazul Feliciei de la Vox! S-a despărţit şi de Dacian Varga şi acum…)

Maria Simion a avut o relaţie cu un afacerist care, la un moment dat, a plecat în Italia, pentru a rezolva nişte probleme. S-a întors după două luni şi nu i-a convenit ceva la iubita lui. Cei doi au ieşit la o cafenea, unde afaceristul şi-a pierdut cumpătul. Acesta a luat paharul de lapte de pe masă şi i l-a aruncat între ochi prezentatoarei!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...