Şi-au scos copilaşul în parc. Iubita de 21 de ani l-a făcut ”tată” pe Cristi Boureanu!

Publicat: 23/10/2017 | 00:00

Laura Dincă şi Cristian Boureanu sunt mai fericiţi ca niciodată! Au trecut peste momentele grele când omul de afaceri a fost închis, iar acum sunt nedespărţiţi. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi în ipostaze inedite, în parc, alături de... "copilaşul" lor. (VEZI ŞI: “Poliţistul lui Boureanu“ ar fi comis-o din nou! Regizorul VLAD PETRI, pus într-o situaţie neplăcută de omul legii)

Laurei Dincă i-a fost foarte greu în perioada în care iubitul ei a fost la închisoare, după ce a fost acuzat că a agresat un poliţist. Cristian Boureanu a stat două luni după gratii, în această vară, pentru comportament violent. Tânăra lui iubită l-a aşteptat cuminţică acasă şi i-a făcut şi o surpriză.

Manechinul în vârstă de 21 de ani l-a făcut „tătic” pe Boureanu. Blondina şi-a dorit foarte mult un căţel, aşa că fostul politician i-a făcut pe plac şi i-a cumpărat un Yorkshire Terrier. Căţeluşul a fost un cadou de mulţumire din partea fostului politician pentru iubita lui, care i-a fost alături în cele mai grele momente. (CITEŞTE ŞI: Cristian Boureanu şi iubita lui au vorbit despre inelul cu diamant şi cererea în căsătorie: „Noi trăim clipa!”)

Cei doi sunt topiţi după noul membru al familiei, iar CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit în timp ce îl plimbau într-un parc din Capitală. Laura şi Cristi s-au bucurat din plin de vremea furmoasă de toamnă şi l-au iniţiat pe micuţul Cico în ale plimbărilor. Lesa a fost mai tot timpul la Cristian Boureanu, semn că patrupedul îl ascultă mai mult pe el. La un moment dat, când au ajuns într-o zonă mai deschisă, l-au lăsat să se joace liber. Cum s-a văzut fără lesă, Cico a şi luat-o la fugă după alţi căţei. Deşi era prins într-o discuţie cu iubita lui, Cristian Boureanu a fost pe fază şi l-a strigat să vină înapoi, iar patrupedul a fost extrem de ascultător. 

În tot acest timp, Laura Dincă a fost foarte atentă cu iubitul ei. I-a aranjat tricoul, l-a mângâiat pe obraz şi nu s-a sfiit să fie tandră cu el, chiar dacă trecătorii se uitau curioşi. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. A fost lăsat liber sub control judiciar. Boureanu, prânz cu iubita la un vin alb şi un trabuc!)

„Nu a existat o cerere în căsătorie, iubitul meu a fost puţin plecat…”

Laura Dincă a mărturisit că i-a fost foarte greu fără iubitul ei, dar s-a liniştit şi se bucură de momentele petrecute împreună. Acum, cei doi au grijă să recupereze tot timpul pe care l-au pierdut. De ziua ei, Cristian Boureanu i-a dăruit frumoasei blonde un inel cu diamant, iar toată lumea a crezut că sunt gata să facă pasul cel mare. Se pare că nu este cazul, încă! 

„Inelul n-a fost… dacă era aşa, îl purtam mereu. Nu a existat nicio cerere în căsătorie până acum, iar iubitul meu a fost un puţin plecat, deci toate planurile pe care le-am avut în vara asta nu au avut loc. (…) M-am liniştit sufleteşte, sunt fericită. Mi-a fost foarte greu, pentru că noi niciodată nu am fost despărţiti decât o săptămână în aceşti doi ani, dar pe bucăţi. Noi nu am fost separaţi şi mi-a fost foarte greu să nu-l pot lua în braţe înainte de culcare sau să stau cu el acasă, cum stăteam noi de obicei. Dar mi-a fost familia aproape, Ioana şi mulţi prieteni şi acum vezi care-ţi sunt prietenii şi cum e viaţa asta”, a povestit recent Laura Dincă, în cadrul unei emisiuni TV.

Cristian Boureanu este de acord cu iubita lui şi crede că relaţia lor e mai serioasă ca niciodată: „Când va fi cazul, o să vă spunem, o să aflaţi (de căsătorie n.r.) Relaţia noastră e mai sudată, acum… mai profundă. Ştiam că Laura îmi este alături, m-a făcut să-mi dau seama că Laura este mult mai puternică şi mult mai matură  decât credeam eu şi decât credea foarte multă lume. (VEZI ŞI: Cristi, nu te mai astâmperi! Boureanu şi-a ”biciuit” iubita la piscină, iar, la final… i-a dat ”perversa”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...