Simona Halep a fost nominalizată la premiul Fed Cup Heart Award

Publicat: 14/03/2019 | 23:10

Numele Simonei Halep a ajuns și în urna pentru premiul „Fed Cup Heart Award”. Fostul lider mondial a fost nominalizată pentru distincția care este câștigată de jucătoarele ce își reprezintă țara cu mândrie, „care arată curaj excepțional pe terenul de tenis și care demonstrează un angajament deosebit față de echipele lor în timpul meciurilor de Fed Cup”.

Alături de Simona Halep, în cursa pentru acest premiu au fost nominalizate și jucătoarele Anastasija Sevastova, Georgina Garcia-Perez şi Ashleigh Barty. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SIMONA HALEP. RISCĂ SĂ PIARDĂ UN MILION DE EURO!)

„Cele patru li se alătură nominalizatelor din trei grupe regionale – Johanna Konta şi Natalia Vihliantseva în Europa/Africa, Carolina Melingeni Rodrigues Alves şi Maria Camila Osorio Serrano pentru Americi şi Zarina Diyas şi Zhang Shuai pentru Asia/Oceania„, precizează site-ul fedcup.com.

În anunțul oficial, cei de la Fed Cup au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Halep: „Simona Halep a fost o adevărată inspirație pentru echipa României, care a realizat o mare supriză atunci când a provocat prima înfrângere acasă a reprezentativei Cehiei din anul 2009 și până în prezent”. (VEZI ȘI: SIMONA HALEP ȘI-A GĂSIT ANTRENOR. CU CINE VA COLABORA FOSTUL LIDER WTA)

Actualul număr 3 mondial le-a învins în meciurile de simplu de la Fed Cup pe tenismenele Katerina Siniakova și Karolina Pliskova. România s-a calificat în semifinalele competiției. „Fed Cup Heart Award” este la a zecea ediție, iar câștigătoarele vor fi anunțate pe 25 martie.